logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy jóképű dubaji bankár kérte feleségül Lindsay Lohant

| Szerző: hirado.hu
A színésznő végre megmutatta rajongóinak is a szerelmét.

Egy méretes gyémánttal az ujján jelentette be Lindsay Lohan, hogy férjhez megy. A jobb napokat látott színésznő két éve alkot egy párt Bader Shammasszal, akivel Dubajban ismerkedett meg. A férfi a Credit Suisse bank alelnök helyettese, komoly állása miatt pedig nem is szerepelt Lohan közösségi oldalain, kapcsolatukat igyekeztek a radar alatt tartani.

Azonban Lindsay az eljegyzését már nem titkolja a világ elől.

“A szerelmem. Az életem. A családom. A jövőm.”

– olvasható az új fotójához írt üzenet, melyen szerelmesen összebújik kedvesével.

A színésznő hét éve lakik az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb városában, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is igen fog visszaköltözni Amerikába. Bár filmes karrierjébe éppen mostanában igyekszik új életet lehelni, ami miatt az ingázás szerves része lesz a pár életének.

Az Apád-anyád idejöjjön! gyereksztárját finoman fogalmazva érték hullámvölgyek az elmúlt tíz évben, karrierje egy időre meg is feneklett, de idén tündöklő csillagként hódítja vissza a nézőket, kezdve egy romantikus karácsonyi vígjátékkal, ami a Netflix égisze alatt készül.

A streamingóriás, hogy felcsigázza a rajongókat, pár napja közzé is tette az első hivatalos fotót a Christmas in Wonderland, azaz a Karácsony csodaországban címet viselő filmről, a képkockán pedig Lohan kéz a kézben andalog főszereplőtársával, a Glee-ből ismert Chord Overstreettel.

A színésznő bár kétség kívül jobb formában van, a szerep kedvéért láthatóan bevállalt néhány fecskendőnyi botoxot, amit rajongói szomorúan észleltek. A dicsérő kommentek mellett, sok rajongó aggodalmát fejezte ki a látványos kozmetikai beavatkozás láttán.

Lohan visszatérésére azonban még várni kell a Netflix jövő karácsonykor mutatja be a romantikus történetet.

Ajánljuk még