logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Christina Applegate minden erejét kiveszi gyógyíthatatlan betegsége

| Szerző: hirado.hu
A színésznő nyáron vallotta be, hogy szklerózis multiplexel diagnosztizálták.

Sokkolta a rajongókat augusztusban a hír, miszerint szklerózis multiplexet állapítottak meg Christina Applegate színésznőnél, aki Twitterén nyílt meg a betegségével kapcsolatosan.

Posztjában egyik barátjának, Selma Blairnek mondott akkor köszönetet, aki szintén ezzel a betegséggel küzd. Christina hogylétéről keveset tudni, de az ötvenedik születésnapja alkalmából üzent a követőinek.

“Igen, 50 éves lettem és szklerózisom van. Kemény a szitu. Sok szeretetet küldök nektek ezekben a nehéz időkben. Sokan szenvednek, és tudjátok, hogy én gondolok rátok. Találjuk meg az erőt, hogy fel tudjuk emelni a fejünket. Az enyém épp a párnámon van, de próbálkozom.”

Selmával ellentétben Christina egyelőre nem mesélt a pontos tüneteiről, de néhány hónapja már ő is tisztában van a nála kialakult betegséggel, ami az ő esetében már a sokadik a sorban.

Christina az elmúlt évtizedek alatt több súlyos betegséggel megküzdött már, 2008-ban mellrákkal diagnosztizálták, majd kettős masztektómia után, egy rákra hajlamosító gén miatt petefészkeit is eltávolították 2017-ben. Mindemellett súlyos alvászavarral és a korai menopauzával is diagnosztizálták korábban.

Ajánljuk még