logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A nagy házalakítás házigazdája egy felújítás kellős közepén tartotta az esküvőjét

| Szerző: hirado.hu
Ty Pennington georgiai otthonában vette felségül Kellee Merrellt.

Ty Pennington múlt szombaton feleségül vette párját, Kellee Merrellt, akinek nyáron kérte meg a kezét otthona mólóján.

A menyegző is hasonlóan romantikus volt, és mondhatni nagy felhajtás nélküli. A pár épp nagy felújításban van, de ez nem zavarta őket, és a félkész 19. századi georgai házukban fogadtak egymásnak örök hűséget. A násznép nyolc főből állt, amit a People magazin szerint a szűk család alkotott.

Ami pedig a ruhákat illeti, a menyasszony egy földig érő fehér kreációt viselt, színben hozzá illő zakóval, míg a vőlegény laza öltönyben és fehér kalapban állt az “oltár” elé.

Ty és Kellee először egy műsor forgatásán találkoztak 2010-ben, majd közös barátaikon keresztül megmaradt a kapcsolat. Végül azonban 2020-ban kezdtek el randizni, és a karanténidőszakot is együtt töltötték, amely alatt kiderült, hogy milyen jó párost alkotnak ők ketten.

A nagy házalakítás műsorvezetője, Ty Pennington sokak kedvence lett, humorának, és meleg szívének köszönhetően. Néhány évvel azután, hogy a műsor búcsúzott, Ty is visszavonult a nagy nyilvánosság elől, persze nem szándékosan, csupán műsorai nem lettek olyan felkapottak, mint a korábbi. Egy ideig vezette a TLC csatorna Trading Spaces című show-ját, majd a Fodd Networkön tűnt fel a American Diner Revival című műsorral.

Ajánljuk még