logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy fél szigetet átépítettek Julia Roberts és George Clooney miatt

Újra egy filmben szerepel a páros.

Egy trópusi szigeten játszódik Julia Roberts és George Clooney új romantikus vígjátéka, a Ticket to Paradise, amelynek forgatása nem volt mentes minden komplikációtól.

A stáb eredetileg Balin dolgozott volna, amely valóban paradicsomi sziget, Indonéziában azonban tombol a járvány, ezért letettek arról, hogy ott lássanak munkához. Inkább az észak-ausztráliai Withsundays szigetcsoporthoz tartozó Haslewoodon ütöttek tanyát, amely szintén festői vidék és közkedvelt turistacélpont, csak nem pont úgy néz ki, mint Bali. Ezért aztán kiterjedt tájrendezési munkálatokat folytattak. Buldózerekkel kicsinosították a homokos tengerpartot, megfésülték a pálmafákat, az öblökbe tipikus indonéz halászcsónakokat telepítettek, és a környéket telepakolták egzotikus kunyhókkal, amelyekben a turisták oly szívesen időznek.

Haslewoodot nem először szállják meg a filmesek, itt forgatták A Karib-tenger kalózai legutóbbi részének külső jeleneteit, és művészfotósok is szívesen látogatnak ide, hogy meztelen modelleket örökítsenek meg a fövenyen.

A Ticket to Paradise egy korosodó elvált házaspárról szól, akik azért utaznak Balira, hogy megakadályozzák lányuk férjhez menetelét.

Ajánljuk még