logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A hideg is kirázza az embert attól, amit Brooke Shields egy szál fürdőruhában csinál

| Szerző: hirado.hu
Mint mondja, ez lesz az új hálaadás napi hagyománya.

A fagyos vízbe merülés leginkább szaunázás utáni hagyomány, Brooke Shileds azonban úgy döntött, hogy ő saját hálaadás napi szokást teremt azzal, hogy piros egyrészesében becsobban a november végére vélhetően jéghidegre hűlt merülőmedencéjébe.

Barátja, Ali Wentworth így kommentálta a videót:

“Neked nem a pulykát kellene inkább sütnöd?!”

Az 56 éves színésznő egyébként irigylésre méltó formában van, ez pedig csak vélhetően egy újabb lehetőség volt, hogy ezt a rajongóinak is megmutassa.

Azt mindenesetre örömmel látjuk, hogy látszólag teljesen felépült februári balesetéből. Brooke egy egyensúlyozó deszkán edzett, amikor hirtelen elveszítette az egyensúlyát és leesett az eszközről. Combnyaktöréssel szállították kórházba, ahol azonnal megműtötték.

A csípője és csontjai rögzítéséhez több csavart is be kellett ültetnie a sebésznek, de az egyik elmozdult, így egy újabb operáció során, egy fémlappal erősítették a már bent lévő öt csapot. A balszerencse áradatnak azonban nem volt vége, a színésznő ezután staphylococcus fertőzést kapott, mellyel visszakerült a sürgősségére. A három vérátömlesztéssel és antibiotikumkúra végül megtette a hatását, Brooke mára már majd kicsattan az egészségtől és a járással sincsenek már problémái.

Ajánljuk még