×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Nem hitt a szemének! Dwayne Johnson egy háborús veteránnak ajándékozta a saját terepjáróját

 

Jobb karácsonyi ajándékról álmodni sem mert a Szikla rajongója, aki most visszakapott valamit abból, amit a közösségéért tett az elmúlt években.

Dwayne Johnson imád jótékonykodni a rajongóival, ráadásul rendszeresen milliós autókat ajándékoz, így tett legutóbb is, most azonban ha lehet így fogalmazni, még egy lapáttal rátett a meglepetésre.

A Red Notice sztárja egy egész mozitermet lepett meg ingyen jégkrémmel a minap, de egy valakinek még ennél is különlegesebb ajándékkal készült. A háborús veterán, Oscar Rodriguez, aki hitközösségének vezetője, testépítő, és aki ingyen ételt biztosít olyan nőknek, akik családon belüli erőszak áldozatai lettek, valamint idős édesanyjáról is egyedül gondoskodik, egy hatalmas, egyedi gyártású terepjáróval gurulhatott haza a film után, mely egyébként a Szikla saját autója volt.

"Valami nagyon, extrát szerettem volna tenni, olyasmit az egyik rajongómért, amit sosem felejt el. Az volt az első gondolatom, hogy neki adom azt a Porsche Taycant, ami szerepelt a Red Notice-ban, de a szalon nemet mondott. Én viszont igent mondok, és neki adom a saját terepjáróm, az én kicsikém!"

Az ajándékozásról egyébként felkerült egy videói is a sztár Instagram oldalára. Oscar értetlenül áll a fekete autó mellett, melynek műszerfalán egy neki címzett boríték található. Pár pillanattal később a férfi sírva rogyik össze, hisz alig tudja felfogni, hogy bálványa tényleg nekiajándékozta a saját kocsiját.

"Most már csak azt kell kitalálnom én hogy jutok haza, mert nincs autóm" - mondja végül viccesen Dwayne.

A színész pár évvel ezelőtt édesapját lepte meg egy Cadillac-kel sikeres csípőműtétje alkalmából, majd dublőrének és egyben unokatestvérének vásárolt személyre szabott autót, hálája jeléül.