×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Most bárki kipróbálhatja a Gucci életérzést egy éjszakára

 

Miért csak a moziba ülne be megnézni A Gucci-házat, ha be is költözhet a villába?

Bár a kritikusok nem voltak elragadtatva a filmtől, az olasz birtok tulajdonosai, ahol az alkotás bizonyos részeit forgatták, bíznak benne, hogy a kellemetlen sajtóvisszhang ellenére, lesz jelentkező az egyszeri és megismételhetetlen alkalomra.

A szerencsés foglaló 2022. március 30-án egyetlen éjszakára, 1125 dollár, vagyis nagyjából 350 ezer forint ellenében élvezheti a 90-es évek stílusában berendezett olasz pompát a Comói-tó melletti birtokon – írja a New York Post.

A foglalási lehetőség december 6-án, hétfőn, 12 órakor nyílik meg.

A Villa Balbiano néven ismert rezidencia a filmben az Al Pacino által alakított Aldo Gucci otthonaként szerepelt. A valóságban az épület a 16. század végéről származik. Egy római katolikus bíboros, Angelo Maria Durini vezette a birtokot a 18. században, ez idő alatt hatalmas műgyűjteményt halmozott fel, valamint több új épületet épített a birtokhoz tartozó földterületen, köztük egy templomot is.

A villa hat fényűző lakosztállyal büszkélkedhet és pazar márvány fürdőszobákkal. A foglalás magában foglalja a hatalmas kert, a szabadtéri medence, a saját móló és a csónakház korlátlan használatát is.

A House of Gucci, azaz A Gucci-ház című produkció a divatház fejének, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét fogja elmesélni. A főszerepekben láthatjuk majd a 34 éves Oscar-díjas színész-énekesnőt Lady Gagát és a Star Wars új trilógiájának egyik főgonoszát, Adam Drivert.

A Ridley Scott rendezte életrajzi alkotás a divatmágnás tragikus meggyilkolását veszi górcső alá. Guccit 1995-ben az irodája előtt egy bérgyilkos lőtte le felesége, Patrizia Reggiani utasítására. A nőt 29 év börtönbüntetésre ítélték, amiből végül csak 16 évet kellett leülnie.

A filmben Gaga és Driver mellett olyan színészek is feltűnnek majd, mint Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Jared Leto, az átváltozóművész, akit ezúttal kopasz fejtetővel, őszülő hajjal, bajusszal és jó pár kiló többlettel láthatnak majd a nézők. A produkció a néhai házastársak magánélete és a gyilkosság háttere mellett a divatház üzleti részeire is rá fog fókuszálni.

A Gucci-ház bemutatóját november 25-én tartják a hazai mozik.