×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mindenki Emily Ratajkowski kismamákat kiborító hasizmairól beszél

 

A 30 éves manöken nem akarja takargatni magát, csak mert szerencsésebb genetikával született, mint más.

“Először nem is akartam kitenni ezeket a képeket, mert tudtam, hogy botrány lesz belőle, de ilyen a testem, és nem akartam hogy közöm legyen a tesztszégyenítés semmilyen formájához”

- írta Instagram oldalán a 30 éves szupermodell, Emily Ratajkowski, aki egy hasvillantós rövid felsőben, és egy hosszú szoknyában vett részt a CFDA divatshow díjátadóján.

Emily, aki “My Body” címmel korábban több esszét is posztolt a saját testével való egészségtelen viszonyáról, nem először kap hideget és meleget alakja miatt. Legutóbb saját divatmárkájának új pizsamájában mutatta meg alakját a sztáranyuka, aki márciusban hozta világra fiát, Sylvester Apollo Beart. Akkor egy dühös kismamát kellett megnyugtatnia, aki szerint Emily irreális külsejével nyomást gyakorol az átlag kismamákra.

A modell vélhetően emiatt nem merte kiposztolni, hogy fél évvel a szülés után már nyoma sincs a terhességének, sőt izmai talán még szemrevalóbban, mint várandóssága előtt.

Emily tehát eldöntötte, hogy nem fog szorongani, mert szerencsésebb genetikával rendelkezik, a kritikákból pedig köszöni szépen, nem kér.

A modell egyébként szeptemberben tért vissza a kifutóra, akkor Rihanna fehérnemű márkájának, a Savage x Fenty show-ján egy rózsaszín kétrészesben vonult, ami szintén nem hagyott sokat a képzeletnek.

Emily legutóbb megdöbbentő vallomásával került a címlapokra, miszerint az énekes, Robin Thicke állítólag engedély nélkül fedetlen kebleihez ért a Blurred Lines című dalához készült videoklipjének forgatás alatt.

A modell új könyvében konkrétan szexuális zaklatással vádolta meg az őt híressé tévő énekest hét évvel a közismert klip elkészülte után.