×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Jessie J gyászol: nem volt szívhang az ultrahangon

 

A teljes nyilvánosság előtt beszélt veszteségéről az énekesnő.

Mindenkit meglepett Jessie J vetéléséről szóló posztja, hiszen eddig senki sem tudott róla a családon kívül, hogy kisbabát vár.

Az énekesnő még tavasszal szakított Channing Tatummal, azóta pedig csend volt a szerelmi életéről a bulvársajtóban, de mint kiderült, valójában egyedül vágott bele az anyaságba.

Jessie Los Angeles-i koncertjén szerette volna elárulni, milyen boldogságban úszik a hírtől, hogy sikerült teherbe esnie, annak ellenére, hogy évekkel ezelőtt orvosa még azt mondta neki, vélhetően sosem lehet majd gyermeke. Az énekesnő végül a harmadik ultrahangon kapta a rossz hírt, miszerint nincs szívhang, elvesztette a magzatot.

"Még mindig teljes sokkban vagyok, a szomorúság teljesen átjár, de tudom, hogy erős vagyok és jól leszek. Talán megbánom, hogy posztolok róla, talán nem, de ismerem magam, a színpadon beszéltem volna róla, így itt most biztonságosabb"

- olvashatóak a megindító sorok Jessie Instagramján.

Az énekesnő egyébként nem tervezi törölni a következő fellépéseit, mivel az éneklés gyógyító erejére most mindennél jobban szüksége van, ahogyan a rajongóitól áradó szeretetre is.