logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A pillanat, amikor először hallja édesanyja hangját a siket kisbaba

| Szerző: hirado.hu
Már több mint egymillióan látták a videót, melyen az öt hetes Riley megkapja az első hallókészülékét.
@christina_pax

Allll the emotions hearing Mama’s voice for the 1st time ##deafkidsrock ##deafawareness ##hearingaidsgang ##babytok ##momsoftiktok ##momtok ##toddlertok ##fyp

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Egy amerikai anyuka, Christina Pacala TikTok videója az egyik legmeghatóbb, ami az utóbbi napokban felkapott lett a közösségi oldalon, hiszen olyan megindító pillanatot mutat meg, amitől tényleg összeszorul a szív.

A 39 éves Pacala kislánya, Riley halláskárosodással jött a világra, így csak azután hallhatta édesanyja hangját, hogy megkapta első hallókészülékét.

“Sokat gondolkodtam azon, hogy közzétegyem-e ezt a videót arról, ahogy a siket lányom először hallja a hangom. A hallókészülékek nem valami mágikus “javító eszköz” a siketek számára. A siketeket nem kell megjavítani. Ez csupán egy eszköz a hang eléréséhez. Ez azonban tényleg különleges pillanat volt a számunkra.”

– írta posztjában az anyuka.

Közzététele óta több, mint egymillióan látták a megható pillanatokat, ahogy a pici arcán az érzelmek teljes tárháza végigfut, amint meghallja anyukája simogató hangját – írja a Fox News.

@christina_pax

You guys out here just making this Mom thing a little bit easier. Thank you ❤️❤️ ##deafkidsrock ##momsoftiktok ##slpsoftiktok ##babytalk ##babysign ##asl

♬ original sound – Christina

A kis Riley egyébként tavaly októberben született, és öt héttel később kapta meg a hallókészülékét, miután több teszt is bizonyította, hogy siketen jött világra. A kislány ma már az első lépéseit gyakorolja, és a jelnyelvvel próbálkozik, ahogyan az egész család is elsajátította a kommunikáció ezen formáját.

Ajánljuk még