×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A lány, aki kiköpött mása Scarlett Johanssonnak, mégis sírhatnékja van tőle

 

Az Oroszországban élő Kate Shumskaya a világ egyik legvonzóbb arcát viseli, akár Scarlett Johansson ikertestvére is lehetne, de ahelyett, hogy örülne neki, ez őt pont, hogy elszomorítja.

Az orosz TikToker, aki kísértetiesen hasonlít a Marval-szuperhősére, már több mint 10 millió követővel büszkélkedhet a népszerű videómegosztó platformon. Kate kétségkívül a Scarlett Johanssont utánozó felvételeivel érte el a nem mindennapi rajongóhadsereget, akik közül többen tényleg azt hiszik, hogy Shumskaya a Fekete Özvegy színésznője – írja a New York Post.

Sokan tényleg összekevernek Scarlett Johanssonnal, kaptam már fenyegető üzeneteket, amiket igazából neki szántak. Ez ijesztő. Szeretném, ha saját életem lehetne egy olyan arccal, amivel nem állítanak meg folyton az utcán, mert a Fekete Özveggyel akarnak fotózkodni.

@mimisskate

♬ Baddies only - maria

Kate először 12 éves korában vette észre mennyire hasonlítanak, miután iskolás osztálytársai felhívták rá a figyelmét. Fiatalkorában már sorra kapta a modellfelkéréseket megnyerő külseje miatt, manapság pedig hihetetlen népszerűségnek örvendő TikTok fiókját kezeli. Kate a cosplay művészetét is elsajátította, de szerinte hogy igazán nagy karriert futhasson be ezzel a szakmával,
el kéne költöznie Oroszországból.

Bár néha sírhatnékom támad attól, hogy az emberek soha nem fognak megismerni, mert csak Scarlett Johanssont látják bennem, azért mérhetetlenül hálás vagyok, hogy a hasonlóságunk miatt sokkal nagyobb lehetőségek állnak előttem.