logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderült, mikor érkeznek a Peaky Blinders befejező részei

| Szerző: hirado.hu
Már nem kell sokat várni Tommy Shelby és családja történetének folytatására.

A hatodik évaddal lezárul egy fejezet a Shelby család történetében. A BBC sikersorozata a 20. század eleji Birmingham városába kalauzolja a nézőket. A 2013 óta futó gengsztersorozat, hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, az alkotó Steven Knight pedig már az év elején bejelentette, hogy a hét évadosra tervezett sorozatot korábban, a hatodikkal lezárják.

A koronavírus, valamint a Polly Gray karakterét alakító Helen McCrory halála is lassította a forgatásokat, a széria hivatalos Twitter oldalán azonban a minap bejelentették a premier hozzávetőleges dátumát.

Mint azt a Digital Spy írja, a magyarul Birmingham bandái néven futó sorozat jövő év elején tér vissza a képernyőkre, ezt pedig stílszerűen egy olyan videóval jelentették be, mely igazán ikonikussá tette a sorozatot: Tommy Shelby átható, határozott gyaloglásával, melyből szinte minden részbe jutott néhány pillanatnyi.

A hatodik évad egyébként nem zárja le a Shelby család történetét, egy 2023-ra ütemezett mozifilmben tudhatjuk meg kedvenc karaktereink sorsát.

Mindeközben a sorozat rendezője elhintette, hogy egy spin-off sorozat sem kizárt, így nem kell örökre búcsút intetni a pengés sipkásoknak.

A műsor lényegében Tommy életét mutatja be, így nélküle lehetetlen lenne folytatni ezt a vonalat, de vannak ötleteink. Azt már mindenki tudja, hogy a sorozat után készülünk egy filmmel is, viszont én nem tervezem itt lezárni a sztorit. Szeretnék bemutatni egy új történetet egy új szemszögből a Peaky Blinders világán belül.

A Peaky Blinders sikerét nem csak az elképesztő látványvilágnak, a korhű kosztümöknek vagy az izgalmas történetmesélésnek köszönheti, hanem a briliáns szereposztásnak is. A főszereplő Cilian Murphy mellett többek között olyan nevek is felbukkannak, mint Tom Hardy, Adrien Brody, Sam Neill, Anya-Taylor Joy, Aiden Gillen vagy Sam Claffin.

Ajánljuk még