logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Lawrence a zuhanó repülőben már a családjától búcsúzkodott

| Szerző: hirado.hu
A színésznőnek 2017-ben halálközeli élményben volt része, amikor magánrepülőjének egyik hajtóműve leállt.

Aki élt már át kényszerleszállást, tudja, hogy iylenkor az ember a legrosszabbra gondol, búcsúzkodik fejben a családjától, szeretteitől és számot vet az életével.

Így tett Jennifer Lawrence is, akivel még 2017-ben történt meg a baleset. Egy magángépen tarrtott Kentuckyból New York-ba, amikor leállt az egyik hajtómű.

“Csak a testem maradt ott az ülésben. Azt hittem mind meg fogunk halni. Gondolatban már hangüzenetek hagytam a szeretteimnek, olyasmiket, hogy tudjátok, jó életem volt, annyira sajnálom”

– emlékezett vissza a legrosszabb pillanatokra a színésznő a Vanity Fairnek adott interjújában.

Jennifer bűntudatot érzett, amiért a családja szenvedni fog, de kutyája miatt is aggódott, aki aztán végképp nem fogja érteni, mi folyik körülötte.

Amikor azonban meglátta a levegőből a kifutóra érkező tűzoltókat és mentőket, elkezdett reménykedni, hogy talán túlélhetik.

“Istenem, talán túléljük, megégünk és fájdalmas lesz, de élhetünk. Add meg uram, hogy megmaradjon a hajam, kérlek óvj meg a hajimádó karjaidban, ne hagyd, hogy kopasz legyek”

– idézte vissza akkori fohászát Lawrence.

A gép végül biztonságban landolt Buffalóban, de a félelem keltette érzések azóta is élénken élnek benne.

Hogy emiatt fél-e repüléstől a színésznő, azt nem árulta el, de hamarosan egyébként sem lesz számára javasolt gépre ülni, mivel első kisbabáját várja férjével, a galériatulajdonos Cooke Maroney-val. Jen kerekedő pocakját a múlt héten új filmje, a Ne Nézz fel! premierjén mutatta meg, ahol Jonah Hill, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio és Adam McKay körében pózolt a fotósoknak.

Jennifer Lawrence 2019 szeptemberében mondta ki az igent Cooke Maroney-nek a New York-i Városházán, amit aztán egy hónappal később megfejeltek egy igazi luxusmenyegzővel is, amit egy Rhode Islanden található 1894-ben épült kastélyban tartottak, 150 fős vendégsereg előtt.

Ajánljuk még