×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

„Majdnem belehalt” – bennfentesek szerint, a palota elbagatellizálja a hercegné állapotát

 

Charléne monacói hercegné hat, a családjától távol töltött hónap után, végre hazatért férjéhez és gyermekeihez.

Charléne május elején utazott szülőhazájába, Dél-Afrikába néhány alapítványi projekt miatt, de ott tartózkodása alatt elkapott egy rejtélyes fül-orr-gégészeti fertőzést, ami olyan súlyosnak bizonyult, hogy több műtétet is el kellett végezni rajta.

A hercegné most novemberben végre repülőre tudott szállni és visszatért férjéhez Albert herceghez, és ikergyermekeikhez, Jakabhoz és Gabriellához, az uralkodó azonban nem sokkal később bejelentette, hogy feleségét határozatlan időre elvonóra küldték állapota miatt.

Igazságtalan, hogy úgy állítják be, mintha valamilyen mentális vagy érzelmi problémája lenne. Nem tudjuk, miért bagatellizálja el a palota, hogy majdnem meghalt Dél-Afrikában

– nyilatkozta egy bennfentes a PageSixnek.

A forrás szerint a műtétek miatt a hercegné hónapokig nem tudott szilárd ételt magához venni, ezért testsúlyának közel felét elvesztette.

A vádakra válaszolva Albert herceg leszögezte, hogy Charléne tudatában volt, sőt teljes mértékben támogatta a döntést, miszerint pihenésre és orvosi segítségre van szüksége mielőbbi gyógyulása érdekében.

Senkit nem lehet kezelésre kényszeríteni, a hercegné önszántából vonult be az elvonóra, mert tudta és érezte hogy szüksége van rá. Arra kérek mindenkit, hogy adjuk meg neki az időt, amire szüksége van, hogy meggyógyuljon és visszatérhessen hozzánk, a családjához.

Az elhúzódó különélés miatt számos bulvárlap állította, hogy a pár házassági problémái állhatnak a háttérben, de ezt mind Charléne, mind pedig Albert hevesen cáfolta.

A monacói uralkodó és Charléne Wittstock volt dél-afrikai úszóolimpikon 2011 júliusában házasodott össze, kapcsolatukból pedig két gyermekük született, Gabriella monacói hercegnő, és Jakab monacói trónörökös.