logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kisfia keresztelője után, gyászol Eugénia hercegnő és családja

| Szerző: hirado.hu
Hosszú betegség után, 72 éves korában hunyt el a hercegnő apósa, George Brooksbank.

Lesújtó hír érkezett alig egy nappal a duplakeresztelő után. Jack Brooksbank, Eugénia hercegnő férje elvesztette édesapját a múlthéten. A Just Jared információ szerint, a 72 éves George hosszas betegség után adta fel a küzdelmet. A férfit tavaly még lélegeztetőgép segítségével tartották életben, miután egy franciaországi utazás során elkapta a koronavírus-fertőzést. A család legnagyobb megkönnyebbülésére pár hét után George felépült a betegségből, de unokája, a most kilenc hónapos August keresztelőjén sajnos már nem tudott részt venni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés

A múlthét vasárnap tarott ünnepségen Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank kisfia, valamint Zara Tindall és Mike Tindall harmadik csemetéje, a nyolchónapos Lucas keresztelkedett meg családja és szerettei körében. A különleges esemény ritka kiruccanást jelentett a mostanában egészségügyi gondokkal küzdő II. Erzsébet számára is.

A királynő állapota egyelőre kérdéses, a palota állítja, hogy Erzsébet remekül érzi magát, ennek ellenére, sorra kénytelen lemondani nyilvános szerepléseit, legutóbb a hátát húzta meg, októberben pedig kórházban kellett töltenie az éjszakát egy kivizsgálás után. Nem csoda tehát, hogy a fél világ aggódik a 95 éves uralkodóért, akinek állapotáról a brit tévés, Piers Morgan szerint, nem mond igazat a Buckingham-palota, véleménye szerint, II. Erzsébet egyáltalán nincs jól, de próbálják ezt titokban tartani.

Ajánljuk még