logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Új erőre kapott dédunokái kedvéért II. Erzsébet

| Szerző: hirado.hu
Bár az a hír járja, hogy az uralkodó nincs éppen a legjobb formájában, Őfensége dédunokái keresztelőjét képtelen volt kihagyni.

2021-ben csak úgy záporoztak a királyi bébik, a sort Eugénia hercegnő nyitotta, őt követte Zara Tindall, majd Meghan Markle és végül szeptemberben megszületett Beatrix hercegnő első gyermeke is, így idén Őfensége négy dédunokával is gazdagodott, akik közül kettőt, pont a napokban kereszteltek meg a windsori királyi kápolnában.

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank kisfia, a kilenc hónapos August, valamint Zara Tindall és Mike Tindall harmadik csemetéje, a nyolchónapos Lucas, családja és szerettei körében megkeresztelkedett vasárnap egy szűkkörű ceremónia keretében, amit II. Erzsébet sem hagyott ki.

A keresztelőn részt vettek Eugénia hercegnő szülei, András yorki herceg és Sarah Fergusson, valamint Zara édesanyja, Anna királyi hercegnő, a People értesülései szerint pedig, Vilmos és Katalin is jelen voltak a családi ünnepen, ami ritka kiruccanást jelentett a mostanában egészségügyi gondokkal küzdő uralkodó számára.

A királynő állapota egyelőre kérdéses, a palota állítja, hogy Erzsébet remekül érzi magát, ennek ellenére, sorra kénytelen lemondani nyilvános szerepléseit, legutóbb a hátát húzta meg, októberben pedig kórházban kellett töltenie az éjszakát egy kivizsgálás után. Nem csoda tehát, hogy a fél világ aggódik a 95 éves uralkodóért, akinek állapotáról a brit tévés, Piers Morgan szerint, nem mond igazat a Buckingham-palota, véleménye szerint, II. Erzsébet egyáltalán nincs jól, de próbálják ezt titokban tartani.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még