×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Jennifer Lawrence kivirult – kikerekedett pocakját új filmje premierjén mutatta meg

 

A színésznő és férje, Cooke Maroney első közös gyermeküket várják.

Bombaként robbant a hír, hogy Az éhezők viadala sztárja gyermeket vár férjétől, a galériatulajdonos Cooke Maroneytól. A 31 éves Oscar-díjas amerikai színésznő nem árult el semmit a piciről vagy a terhességről, csupán megerősítette a híreket a sajtónak.

Eddig csupán csak lesifotókat lehetett látni a gyönyörű kismamáról, új filmje, a Ne Nézz fel! premierjén azonban már hivatalos képeken is láthatjuk szépen gömbölyödő pocakkal. Illusztrisabb társaságot nem is találhatott volna Jennifer első hivatalos kismamafotójához, hiszen Jonah Hill, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio és Adam McKay körében pózolt a fotósoknak.

A színésznő gyönyörű volt a zöld miniruhájában, mely épp annyira takarta vonalait, hogy ne lehessen pontosan megtippelni hanyadik hónapban járhat.

A színésznőt egyébként több támadás is érte az utóbbi napokban, miután lenyilatkozta, hogy az említette filmjének egyik jelenetéhez marihuánát szívott, hogy tökéletesen hozza karakterét, a füves PhD hallgatót.

Tudni kell azonban, hogy Lawrence nem volt várandós a forgatás idején, ami fontos tényező, ugyanis a legtöbb kritikus komment emiatt landolt a Twitteren - jegyzi meg a Buzzfeed.

Jennifer Lawrence 2019 szeptemberében mondta ki az igent Cooke Maroney-nek a New York-i Városházán, amit aztán egy hónappal később megfejeltek egy igazi luxusmenyegzővel is, amit egy Rhode Islanden található 1894-ben épült kastélyban tartottak, 150 fős vendégsereg előtt.

Ami pedig Jen új filmjét ihleti, a Netflix újabb katasztrófafilmet hoz el az apokaliptikus történetek rajongóinak. Adam McKay amerikai forgatókönyvíró-rendező (Pancser police, Alelnök, A hangya, A nagy dobás) legújabb filmjében két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre, azonban a világ nem hisz neki.

Az előzetes alapján a mozi nagy siker lehet.