logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brad Pitten múlhat Sandra Bullock élete

Az 57 éves színész is szerepet kapott a Nász-ajánlat sztárjának legújabb romantikus filmjében.
Sandra Bullock amerikai színésznő a Madarak a dobozban (Bird Box) című filmje bemutatóján Berlinben 2018. november 27-én.
MTI/EPA/Hayoung Jeon

Egy romantikus regényeket író hölgy (Sandra Bullock) és új könyvének címlapmodellje (Channing Tatum) közös túrára utaznak, de elrabolják őket, és egy lakatlan sziget dzsungelében kötnek ki. A filmben fontos szerep jut Daniel Radcliffe-nek (Harry Potter), és rövid időre megjelenik Brad Pitt is, talán az egyik emberrabló szerepében.

Az elveszett város különösen Channing Tatum számára jelentett komoly megpróbáltatást, aki táncos és akciófilmjeiben tökéletesen kigyúrt alakkal feszített a vásznon, a karantén alatt elfogyasztott sörök és pizzák miatt azonban teljesen kijött a formájából. Emiatt a forgatás előtt hosszú, fájdalmas hetekbe telt, mire szigorú diétával és kondizással visszanyerte eredeti formáját.

Az elveszett város főszerepét egyébként eredetileg Ryan Reynoldsnak szánták, aki nagyszerű párt alkotott Bullockkal a Nász-ajánlat című romantikus vígjátékban, de aztán valamiért Tatum mellett döntöttek.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még