logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Holland beismerte, hogy fülig szerelmesek Zendayával

| Szerző: hirado.hu
A 25 éves színész először nyilatkozott kolléganőjéhez fűződő érzéseiről.

2021 legnagyobb talánya volt eddig, hogy egy párt alkot-e az új Pókember-filmek két fiatal főszereplője, erre azonban az érintettektől sokáig nem érkezett beismerő vallomás. Gyakorlatilag két éve pletykálnak róluk, idén azonban Tom több fotót is kitett a színésznőről, ami persze csak olaj volt a tűzre.

A GQ magazinnak adott friss interjújában azonban Tom Holland színt vallott, sőt, azokról a nyáron kiszivárgott lesifotókról is beszélt, melyen csókban forr össze az új Pókember-mozik női főszereplőjével.

“Az egyik árnyoldala annak, hogy híresek vagyunk, hogy amikor azt hiszed, hogy van egy privát meghitt pillanatod azzal, akit nagyon szeretsz, azt hirtelen az egész világ láthatja.”

A színész egyébként nem szeretne a magánéletének minden részéről beszámolni, mivel úgy hiszi így is sok mindent megoszt rajongóival a közösségi oldalán.

“Olyan volt, mintha kiraboltak volna”

– nyilatkozta Tom.

Tom Holland és Zendaya (MTI/EPA/Luca Piergiovanni)

Tom szerint nem azért nem nyilatkoznak a kapcsolatukról, mert Zendaya ne lenne kész rá, egyszerűen nem akarják beengedni a médiát a kapcsolatukba.

“Nem nyilatkozhatok róla nélküle. Ez nem csak az én történetem, ez a mi sztorink! De már szóba került, mikor jöhet el a pillanat, amikor együtt mesélünk róla.”

Mindeközben maga Zendaya sem rejti véka alá, mennyire nagyra becsüli Tomot. Mint mondta, akárhányszor látja munka közben, Tom 150 százalékot beletesz a szerepbe, amit imád nézni.

Karizmáját immáron öt Marvel-filmben csillogtatta meg eddig Holland, a legújabb felvonás pedig a Pókember: Nincs hazaút lesz, ami december 17-én debütál a vásznakon. A film második előzetese épp a napokban debütált, mely ráerősít arra az elméletre a visszatérő főgonoszokkal – az Alfred Molina alakította Doctor Octopusszal, Jamie Foxx Electrójával, a Thomas Haden Church által megformált Homokemberrel, és Willem Dafoe Zöld Manójával – hogy a korábbi két Pókember, azaz Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnik a vásznon, azaz létrejön a multiverzum.

Ajánljuk még