logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Meghan és Harry hajthatatlan – a királynő karácsonykor sem láthatja unokáit

| Szerző: hirado.hu
Az öt hónapos Lilibettel még senki sem találkozott a királyi családból, és úgy tűnik, ezen nem akar változtatni a hercegi pár.

Nem tölti Londonban a karácsonyt Harry herceg, Meghan hercegné és gyermekeik, Archie és Lilibet. A királyi család egyik bennfentese a Page Sixnek elárulta el, hogy az Amerikába költözött hercegi pár nem a királyi család ünnepel.

„Nagyon sok logisztikai feladata van az alkalmazottaknak a királyi család karácsonyával kapcsolatban, és ha Harryék jönnének, már mindenki tudna róla.”

A család egyébként érthetően csalódott a döntésük miatt, hiszen egyrészt ez az első karácsony, amit férje, az idén elhunyt Fülöp herceg nélkül tölt Erzsébet királynő, illetve eddig személyesen sem a dédnagynama, sem senki a családból nem találkozhatott a pár nyáron született kislányával, Lilibettel.

Miután a hercegi pár tavaly hivatalosan is kilépett a királyi család aktív tagjai közül, és Amerikában, Santa Barbarában telepedtek le, nem említve a sorozatos botrányinterjúikat, nem túlzás azt állítani, hogy feszült a viszony a Harryék és az egész királyi család között. Vélhetően ez is szerepet játszik abban, hogy az ünnepeket külön tölti a család.

A rossznyelvek szerint egyébként a herceg felesége, Meghan miatt nem utazik haza, aki állítólag utálta a királyi család karácsonyait. A Very Royal Christmas: Sandringham Secrets című dokumentumfilm tavaly rántotta le a leplet arról, hogy az egykori színésznő mennyire utálta az illemkódexek irányította ünnepet, melyből csak a lényeg maradt ki: a minőségi együtt töltött idő és a meghittség.

Harry herceg és Meghan Markle (Fotó: MTI/AP/Alastair Grant)

Ennek ellenére sokan úgy vélik, Harryék megbánják a döntésüket, mert nem veszik figyelembe a talán legfontosabb tényezőt, Erzsébet királynő romló egészségét. II. Erzsébet az utóbbi időben egészségügyi gondokra hivatkozva több hivatalos megjelenését is lemondta orvosai tanácsára, miután a múlt hónapban, egy rutinvizsgálat után kórházban töltötte az éjszakát, néhány napja pedig a háborús áldozatok emléke előtt tisztelgő hagyományos ceremóniát is lemondta, miután váratlanul meghúzódott a háta.

Legutóbb Piers Morgan, a Good Morning Britain egykori műsorvezetőjének Twitter-bejegyzése borzolta a kedélyeket, aki szerint a palota nem mond igazat a királynő állapotáról, és komolyabb lehet a gond, mint egy kis izomhúzódás.

Ajánljuk még