×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Három évig csalta a filmsztár feleségét, aki aztán az interneten állt bosszút

 

Alice Evans és Ioan Gruffudd válnak, aminek egy részlete sem marad titok, a megbántott feleség ugyanis mindent kitereget a közösségi oldalán.

A Fantasztikus négyes, a San Andreas és a Sólyom végveszélyben sztárja, Ioan Gruffuddról még év elején derült ki, hogy válni akar feleségétől, Alice Evanstól. Az információ akkor nem egy családi baráton, közeli ismerősön, vagy közös nyilatkozat útján derült ki, hanem neje jelentette be, amitől minden valaha elhagyott szerelmes szíve összeszorul.

Szomorú hír, hogy a szerelem, aki 20 éve a lelki társam, úgy döntött, elhagyja a családját. Jövő héten indul a költözés. Én és a kislányaim nagyon össze vagyunk zavarodva és szomorúak vagyunk. Nem kaptam más magyarázatot csak, hogy: nem szeretlek többé, sajnálom.

Ian azóta új életet kezdett, és egy párt alkot Bianca Wallace-szal, akivel a minap közös képet is posztolt sorozata, a Harrow forgatási szünetében. "Köszönöm, hogy ismét van, miért mosolyognom" - üzente új párjának a színészt, akin exfelesége ezúttal is a közösségi médián keresztül vett revansot.

"Szóval mint kiderült, a férjem, aki két éven át hangoztatta, hogy nem vonzódik hozzám, nem vagyok megfelelő a számára és nem vagyok elég izgalmas, három éven át folytatott viszonyt ezzel a nővel. Sok szerencsét, Bianca!"

- üzente Twitterén Alice, melynek kapcsán záporozni kezdtek a támogató kommentek a hollywoodi sztár feleségének.

Ian ezzel sokadszorra is kellemetlen helyzetbe került viselkedése miatt - pedig azok után, hogy márciusban gyerekei anyja szintén a médiából tudta meg, hogy a férfi, akivel 20 évig élt házasságban, már a válási papírokat is beadta - tudhatta volna, hogy hallgatni néha arany.

Ian és Alice a 102 kiskutya forgatásán találkoztak, majd hét évvel később, 2007-ben összeházasodtak. Kapcsolatukból két lánygyermek született: a most 13 éves Ella Betsi, és a 8 éves Elsie Marigold.