×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Felborzolja a kedélyeket A Gucci-ház új előzetese

 

Lady Gaga és Adam Driver játékától a hideg is kirázza a nézőket.

Újabb Oscar gyanús alkotást terveznek bemutatni, méghozzá nem is olyan sokára, november 25-én. A kritikusok már az első előzetes láttán dicsérni kezdték mind a színészi játékot, mind pedig magát a látványvilágot, és erre már csak rátett egy lapáttal az alig egy napja megjelent félperces bejátszó, amiben a két főszereplő, Patrizia Reggianit alakító Lady Gaga és Maurizio Guccit játszó Adam Driver között tapintható a feszültség, ami központi elemét adja majd a történetszálnak – írja a New York Post.

A Gucci olyan, mint egy torta. Megkóstolod, aztán még egy kicsit többet akarsz, míg nem aztán az egészet magadnak akarod

– hangzik el a rövid előzetesben, aminek első pár másodpercében azt láthatjuk, hogyan ismerte meg egymást Gucci és felesége.

A House of Gucci című produkció egy életrajzi alkotás, ami a divatmágnás Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét veszi górcső alá. Guccit 1995-ben az irodája előtt egy bérgyilkos lőtte le felesége, Patrizia Reggiani utasítására. A nőt 29 év börtönbüntetésre ítélték, amiből végül csak 16 évet kellett leülnie, ugyanis 2016 októberében a bíróság szabadlábra helyezte jó
magaviselete miatt.

A Ridley Scott rendezésében készülő filmben Gaga és Driver mellett, olyan színészek is feltűnnek majd, mint Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Jared Leto, az átváltozóművész, akit ezúttal kopasz fejtetővel, őszülő hajjal, bajusszal és jó pár kiló többlettel láthatnak majd a nézők. A produkció a néhai házastársak magánélete és a gyilkosság háttere mellett, a divatház üzleti részeire is rá fog fókuszálni.

Az még kérdéses, hogy mennyire dominálnak majd a fiktív jelenetek a filmben és mennyi lesz bennük a valóságnak is megfelelő szál, ugyanis a Gucci vezérigazgatója, Marco Bizzarri „teljes kreatív szabadságot” engedett a forgalmazó MGM-nek, valamit hozzáférést adott a film készítőinek a divatarchívum teljes tartalmához.