logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Britney Spears vőlegénye egészen Mel Gibsonig lobbizta magát

| Szerző: hirado.hu
Úgy tűnik kifizetődő egy botrányhősnő kedvesének lenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sam Asghari (@samasghari) által megosztott bejegyzés

A 27 éves Sam Asghari komolyabb színészi babérokra törne és a legfrissebb hírek szerint, ez sikerül is neki, ugyanis szerepet kapott az Oscar-díjas Mel Gibson és a Törtetők sztárja, Kevin Dillon mellett a Hot Seat címet viselő produkcióban, aminek rendezői székét James Cullen Bressack foglalja el, aki főleg horrorfilmes munkásságáról ismert a filmiparban.

A történet szerint egy befolyásos ember, arra kényszerít egy a szakmából visszavonult hackert, hogy törjön be különböző bankok rendszerébe, ösztönzésképpen pedig robbanószert tesz a számítógépzseni székére, ezzel biztosítva a küldetés titokban maradását – írja cikkében a Just Jared.

Samet korábban az Unbelievable!!!!! címen bemutatott Star Trek paródiában, illetve a 2019-es Tudsz titkot tartani? című filmben láthatta a közönség. A színészpalánta a popdíva háttértáncosaként küzdötte fel magát Britney szívéig még 2016-ban, majd sokévnyi bírósági küzdelem után, Asghari idén szeptemberben – miután hivatalosan is megszűnt az énekesnő gyámsági ügye – megkérte kedvese kezét, aki örömmel mondott igent.

Így Asghari lehet az énekesnő harmadik férje. Britney 2004 januárjában 55 óráig volt Jason Allen Alexander felesége, majd ugyanebben az évben hozzáment Kevin Federline táncoshoz, akitől két gyermeke született, de a kapcsolatuk szintén zátonyra futott három évvel az esküvő után.

Az elmúlt hónapokban hemzsegett a sajtó Britney gyámsági perének állomásaitól, a fordulatra egészen augusztusig kellett várni, amikor is az énekesnő apja a Los Angeles-i Felsőbb Bírósághoz küldött beadványában kérvényezte, hogy ne legyen többé lánya karrierje és vagyona felett hatalma. Szeptember 30-án a bíróság döntött: azonnali hatállyal felfüggesztették Britney Spears apja 13 éve érvényben lévő felügyeleti jogát lánya pénzügyei felett, a gondnokságot azonban nem szüntették meg, azt ideglenesen egy könyvelő gyakorolja, akit Spears ügyvédei választottak ki.

Britney-t 2008-ban bízták apja gondjaira, miután a popsztárt kétszer is kórházba kellett szállítani labilis mentális egészsége miatt. Jamie Spears egészen 2019-ig felügyelte a híresség vagyonát és a magánéletét érintő kérdéseket, de egészségügyi gondjai miatt, utóbbiról lemondott.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még