logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Napvilágot látott az utolsó fotó a megölt Halyna Hutchinsról

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A Rust című film technikusa osztotta meg a képet, melyen az operatőr és Alec Baldwin még együtt szerepel.

Serge Svetnoy közösségi oldalán osztotta meg a fotót, amin több stábtag jelenlétében látható együtt a később egy kellékfegyverrel halálos lövést leadó Alec Baldwin és az operatőr, Halyna Hutchins. Ez kép az egyik utolsó pillanatát örökítette meg a 42 éves Halynának, aki az új-mexikói farmon felépített fa templomban készül egy jelenet felvételére.

A fotón a filmes sapkában, fejhallgatóval a fején, háttal áll a képet készítő technikusnak, előtte pedig már jelmezben, Alec Baldwin látható. Serge Svetnoy nem árulta el a posztjában, hogy pontosan mennyivel a tragédia előtt készítette a felvételt a stábról, de azt már korábban elmesélte, hogy épp Halyna mellett állt, mikor a golyó eltalálta – írja a People magazin.

Igen, épp szorosan mellette álltam a halálos lövéskor, a karomban tartottam őt, az ő vére volt a kezemen.

– emlékezett vissza Facebbook-bejegyzésében Serge, aki barátként tekintett Halynára, hiszen együtt dolgoztak az operatőr összes filmjén.

A szakértő nem rejtette véka alá véleményét sem arról, kit tart felelősnek a történtek kapcsán. Szerinte a teljes hozzá nem értés miatt történhetett meg a tragédia.

Akinek ellenőriznie kellett volna a fegyvert a helyszínen, nem tette meg, aki biztonságosnak minősítette a fegyvert, szintén nem volt profi, a személy, akinek ellenőriznie kellett volna a fegyvert, mielőtt a forgatásra hozták, szintén hanyag volt. Ennek az eredményeképpen pedig egy ember meghalt!

Egyelőre nem történt vádemelés az ügyben, így nem tudni, hogy Sa vetnoy által felelősségre vont kollégák ellen indul-e majd eljárás, vagy Alec Baldwin, mint producer néz majd szembe a vádakkal.

Mint ismeretes, halálos baleset történt múlt csütörtökön a Rust című film forgatásán. Alec Baldwin amerikai színész egy kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani, akit azóta már kiengedtek. A színész nem tudta, hogy a fegyverben éles lőszer volt.

Halyna édesapja is megszólalt a tragédia kapcsán, hogy az operatőr családja kit hibáztat.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Börtönbe is kerülhet Alec Baldwin
Amerikában már találgatják, hogy a szerencsétlenül végződött Alec Baldwin westernfilm, a Rust forgatásakor elsült kellékfegyver miatt kit fog terhelni a felelősség.
Külföld

Ajánljuk még