logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszólalt a lelőtt operatőr apja – őt hibáztatja a tragédiáért

| Szerző: hirado.hu
A család egyelőre nem perel, erről a nyomozás előrehaladottabb állapotában fognak dönteni.

Halálos baleset történt múlt csütörtökön a Rust című film forgatásán. Alec Baldwin amerikai színész egy a forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani, akit azóta már kiengedtek. Mint kiderült, a fegyverben éles lőszer volt. Egyelőre keresik a felelőst, vádemelés nem történt az ügyben.

Hogy az elhunyt operatőr rokonai kit hibáztatnak, azzal kapcsolatban eddig szintén csak találgatni lehet, Alec Baldwin azonban fellélegezhet, Halyna apja nem őt teszi felelőssé.

Még mindig hihetetlen, hogy Halyna meghalt, az édesanyja pedig majd megőrül a gyásztól. De Alec Baldwint nem teszem felelőssé, a felelős a fegyvermester, aki a kezébe adta a pisztolyt.

Halyna ukrán származású édesapja, Anatolij Androsovics a The Sun magazinnak azt mondta, hogy elhunyt lánya 9 éves fia szintén összetört, teljesen elveszett az édesanyja nélkül. Hogy jogi lépéseket tesz-e a család, arról azt nyilatkozta, hogy ezt Halyna férje dönti majd el, de egyelőre még kivárnak.

Hogy mi történt pontosan a halálos lövés előtti és az azt követő pillanatokban, arról a 48 éves Joel Souza rendező vallomása alapján kapott teljes képet a rendőrség, aki megrendítő részletességgel számolt be a történtekről.

A legfőbb kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy ki tehető felelőssé a tragédia kapcsán. Alec Baldwin színészként vagy producerként számíthat-e vádemelésre, vagy a fegyvermester áll majd bíróság elé? A filmsztárnak produceri minőségben vélhetően komolyabb vádakkal kell majd szembenéznie.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még