logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Húsz év után, a kamerák előtt találkozott exférjével Drew Barrymore

| Szerző: hirado.hu
A két színész több filmben is szerepelt együtt, köztük a Charlie angyalaiban.

Drew Barrymore és Tom Green majd húsz év és egy félresikerült házasság után, a napokban ismét találkozott egymással. A két híresség 2000-ben a Charlie angyalai forgatásán ismerkedett meg, majd kapcsolatukat megfejelték egy gyors esküvővel, amit egy év házasság után, 2002-ben felbontottak és ment ki-ki a maga útjára – írja a PageSix.

A 46 éves színésznő saját beszélgetős műsorában látta vendégül exférjét, a felkonferáláskor pedig bevallotta, hogy ő és Tom már lassan húsz éve nem találkoztak egymással szemtől szembe, ezért különösen izgatott a mostani találkozás miatt.

Az egykori pár, jóleső nosztalgiával emlékezett vissza „nászutukra”, amit túrázással töltöttek a hegyekben és számos közös kalandot is felidéztek, köztük azt a tragikus napot is, amikor porig égett az otthonuk nem sokkal azután, hogy oltár elé álltak.

Emlékszem, teljesen sokkos állapotban voltam, csak álltunk és néztük, ahogy a tűz elnyeli a házunk, de te ott voltál és az Entertainment Tonight főcímdalát dúdoltad a fülembe, ami annyira megnevettetett, hogy el is felejtkeztem a tűzről. Abban a pillanatban, amikor minden olyan reményvesztett és szomorú volt, te ott voltál és felvidítottál

– mesélte érzelmesen Drew.

Tom a színésznővel való szakítása óta nem házasodott újra, míg Barrymore 2012-ben hozzá ment Will Kopelmanhoz, akitől két lánya született, de szerelmük 2016-ban válással ért véget.

Drew azóta egyedülállóként éli mindennapjait, a beszélgetős műsorában azonban elárulta, hogy nemrég megpróbálkozott egy randialkalmazással, de elég szerencsétlenül járt, ugyanis egy híresség ültette fel, pont mielőtt találkozhattak volna.

„Végre elkezdtem beszélgetni egy férfival, minden jól alakult, egyeztettünk egy randevút is. Majd felültetett, pont amikor találkoznunk kellett volna. Az első gondolatom az volt, hogy ha már ilyen bunkó vagy, nem lehettél volna egy órával ezelőtt is az? Megspórolhattad volna nekem ezt az időt.”

És, ha már hollywoodi randizás, a Jóbarátok Rachel Greenje, az 52 éves Jennifer Aniston és a Spinédzserek 44 éves színésznője, Alicia Silverstone is intenzív párkeresésbe kezdett.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még