logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gwyneth Paltrow vallomása: Majdnem belehaltam a szülésbe

| Szerző: hirado.hu
A színésznő és gyermeke élete egy hajszálon függött.
Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő (Fotó: MTI/AP/Kin Cseung)

A Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért 1999-ben Oscar-díjat nyert 49 éves színésznő egy interjúban mesélt őszintén a majdnem bekövetkezett tragédiájáról és arról, milyen hatalmas elvárásokat támasztanak egymással szemben az anyák, ahelyett, hogy támogatnák egymást, és segítenének elfogadni a terhesség során megváltozott tükörképüket – írja a PageSix.

Apple születésekor komplikációk léptek fel, nem részletezem, de majdnem belehaltam a szülésbe, akárcsak a lányom. Megvolt az esélye, hogy mindketten ott maradunk a műtőasztalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

Paltrownak két gyermeke van, a 17 éves Apple és a 15 éves Moses, akiket volt férjével, a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal nevel közösen.

Mindkét szülésemkor császároztak, és az emlékét a mai napig magamon viselem egy nagy heg képében. Szerintem ez egy természetes és gyönyörű dolog, de sajnos az a tapasztalatom, hogy a közösségi médiában inkább azt hangsúlyozzák, hogyan legyél újra tökéletes a terhesség után, nem pedig azt, hogyan szeresd meg a megváltozott tested.

Gwyneth 2014-ben ismerkedett meg második férjével, a Glee producerével Brad Falchukkal, akivel négy évvel később összekötötte az életét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

„Keményen dolgoztam, hogy az előző házasságom régi rossz szokásait levetkőzzem, ahogy a régóta fennálló intimitási problémáimon is, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a mostani házasságomból.”

Ezek után vélhetően átértékelte a színésznő korábbi kijelentését, miszerint a szerelemben nincs nála szerencsétlenebb ember, utalva ezzel Brad Pitt-tel, Ben Affleckkel és Chris Martinnal való kudarcba fulladt kapcsolatára.

Szerencsére Chris Martin és Gwyneth új férje is jól kijön egymással, ebbe a nagy szeretetbe pedig az exférj új kedvesét, Dakota Johnson színésznőt is bevonták. Nem ritka, hogy a két pár együtt tölti a nagyobb ünnepeket. Paltrow bevallottan megszokta már, hogy ezt hallva sokak szemöldöke felszalad, de számukra ez kicsit sem furcsa, sőt, az ő esetükben ez a természetes.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még