×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ryan Gosling olyan Margot Robbie-nak, mint Barbie-nak Ken

 

Élőszereplős mozi készül a világ leghíresebb játékbabájáról.

Margot Robbie. Fotó: MTI/EPA

Az élőszereplős Barbie-film komoly fejtörést okoz Hollywoodnak, ugyanis a Warner Bros. 2017 óta próbálja elindítani a projektet, az elmúlt öt évben pedig csak két főszereplőt sikerült felmutatni a stúdiónak, akik közül a Barbie szerelmét alakító Kent, nem kevesebb, mint három évig castingolták.

Az eredeti tervek szerint, a szőke baba szerepére Amy Schumer komikát választották, de ő 2017-ben távozott a produkcióból. Később Anne Hathaway neve is felmerült, végül 2019-ben Az Öngyilkos osztag és az Én, Tonya sztárjának, Margot Robbie-nak adták a lehetőséget.

Nagy megtiszteltetés, hogy eljátszhatom Barbie-t és hiszek abban, hogy igazán pozitív hatása lesz a gyerekekre

– írta az ausztrál színésznő egy akkori közleményben.

Lassan három év telt el azóta, hogy Robbie-ra osztották a szerepet, és mire már mindenki azt gondolta, hogy útközben leáldozott a filmnek, a stúdió derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy a Kaliforniai álom sármos 40 éves színésze, Ryan Gosling alakítja majd Kent.

A New York Post cikke szerint, a színész kezdetben elutasította az ajánlatot elfoglaltságra hivatkozva, de a stúdió vezetői kifejezetten őt szerették volna Ken szerepére, ezért kitartóan ostromolták őt, aminek meg is lett a gyümölcse.

A forgatást a tervek szerint jövő év elején kezdik.