×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Megtörte a csendet a halálos lövést leadó Alec Baldwin felesége

 

Hilaria Baldwin szűkszavúan reagált a tragédiára.

Megtörte a csendet Alec Baldwin felesége, Hilaria Baldwin is, aki szintén együttérzését fejezte ki Halyna Hutchins operatőr tragikus halála után.

Együtt érzek Halyna férjével, fiaival, családjával és szeretteivel. És Aleccel is. Azért szokás azt mondani ilyen esetben, hogy nincsenek szavak, mert valóban lehetetlen lenne elmondani, hogy egy ilyen tragikus baleset, milyen sokkoló és megrázó.

Korábban a Alec Baldwin is közösségi oldalán reagált a drámai balesetre:

Nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék a megdöbbenésemet és szomorúságomat a tragikus baleset kapcsán, amely kioltotta Halyna Hutchins életét, aki feleség, anya és mélyen tisztelt kollégánk volt. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel, hogy tisztázzuk, hogyan történt a tragédia. Kapcsolatban állok (az áldozat) férjével és felajánlottam támogatásomat a családjának. Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát.

A halálos baleset múlt csütörtökön történt a Rust című film forgatásán. Alec Baldwin amerikai színész a forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani, akit azóta már kiengedtek. Mint kiderült, a fegyverben éles lőszer volt. Egyelőre keresik a felelőst, vádemelés nem történt az ügyben.

Nem először végződött tragédiával filmforgatás. Bruce Lee színész fia, Brandon Lee 1993-ban, a Holló című film forgatásán szerzett halálos sebet egy kellékfegyverbe beszorult lövedékdarabtól. 1984-ben pedig Jon-Erik Hexum végzett saját magával, amikor orosz-rulettet játszott az egyik sorozat felvételén.