×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Leírni is fáj, mennyi pénzt keres az Instagram legjobban fizetett csillaga

 

Dwayne Johnson már nem a legjobban kereső Instagram-sztár.

Trónfosztás történt az Instagram legjobban fizetett sztárjainál. Tavaly Dwayne Johnson állt az élen, a második helyen pedig a reality sztár, Kylie Jenner szerepelt. 2021-ben azonban Dwayne visszaszorult a második helyre, míg a celebkirálynő már csak a negyedik helyen szerepel. Kinek sikerült beérnie a Sziklát és a korábban a legfiatalabb milliárdosnak kikiáltott Jenner-lányt?

Az élen idén a 322 millió követővel rendelkező Cristiano Ronaldo szerepel, aki 1,6 millió dollárt keres egy posztjával, ami 501,8 millió forintnak felel meg.

A második helyen Dwayne Johnson áll a maga 259 milliós követőtáborával, aki posztonként 1,55 millió dollárt kap a közösségi oldaltól, ami megközelítőleg 475 millió forintot jelent.

A harmadik helyet pedig egy fiatal énekesnő kaparintotta meg, Ariana Grandénak 256 milliós rajongótáborának köszönhetően posztonként 1,5 millió dollárt fizet az Instagram, ami 469 millió forint. Mindösszesen egyetlen egy posztért!

A Top 10-ben olyan nevek szerepelnek még, mint Kylie Jenner, Selena Gomez, Kim Kardashian, Lionel Messi, Beyoncé, Justin Bieber, és Kendall Jenner.