×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

„Megszakad a szívem az áldozat családjáért” – megszólalt Alec Baldwin

 

Alec Baldwin a közösségi médiaoldalán reagált arra a drámai balesetre, amely során egy csőre töltött kellékpisztollyal halálos sebet ejtett a Rust (Rozsda) című westernfilm vezető operatőrén, Joel Souza rendezőt pedig megsebesítette.

Alec Baldwin amerikai színész az új-mexikói Santa Fe közelében tartott filmforgatáson 2021. október 21-én, miután egy kellékfegyverrel agyonlőtte a vezetőoperatőrt, a rendezőt pedig megsebesítette. (Fotó: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber)

„Nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék a megdöbbenésemet és szomorúságomat a tragikus baleset kapcsán, amely kioltotta Halyna Hutchins életét, aki feleség, anya és mélyen tisztelt kollégánk volt” – írta Baldwin.

„Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel, hogy tisztázzuk, hogyan történt a tragédia. Kapcsolatban állok (az áldozat) férjével és felajánlottam támogatásomat a családjának”

– tette hozzá a 63 éves színész.

„Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát” – írta Alec Baldwin.

A New Yorkban született színész nemcsak a főszereplője, hanem producere is volt a westernfilmnek.

A 42 éves Hutchinst a tragikus baleset után mentőhelikopterrel szállították az Albuquerque-ben található Új-Mexikói Egyetemi kórházba, ahol halottnak nyilvánították – erősítette meg a helyi seriff hivatala.

Baldwint az új-mexikói nyomozók csütörtökön kihallgatták a Santa Fe-i seriff hivatalában. A róla készült fotók tanúsága szerint a színész a vallomástételt követően, a hivatal előtt sírva fakadt, miközben telefonon beszélt valakivel.

Címlapfotón: Alec Baldwin az új-mexikói Santa Fe közelében tartott filmforgatáson 2021. október 21-én, miután egy kellékfegyverrel agyonlőtte a vezetőoperatőrt, a rendezőt pedig megsebesítette. (Fotó: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber)