logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bruce Lee családja is reagált Alec Baldwin halálos lövésére

| Szerző: hirado.hu
Halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész westernfilmjének forgatásán. A tájékoztatás szerint a 68 éves színész egy, a forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert.

A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A hatóságok szerint még zajlik a vizsgálat, a forgatási munkálatokat megszakították. Juan Rios rendőrségi szóvivő szerint egyebek között azt vizsgálják, milyen lőszerrel volt megtöltve a kellékfegyver.

A színész eddig nem reagált a megkeresésekre.

A baleset csütörtökön történt a Rust című westernfilm forgatásán az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Baldwin játssza a főszerepet a filmben, amelynek egyben producere is. A rendezést Joel Souza vállalta.

Az egész stábot lesújtotta a tragédia, őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni Halyna családjának és szeretteinek. A stábnak pszichológus segít majd a szörnyű események feldolgozásában. A forgatást meghatározott időre leállítottuk, a helyi rendőrséggel teljes mértékben együttműködünk –  tudatta a Rust című filmet gyártó produkciós cég a Deadline magazinnal.

A Santa Fe település seriffhivatalának közlése szerint Baldwint kihallgatták és elengedték. „Nem történt letartóztatás vagy vádemelés” – mondta a hivatal egyik tisztviselője.

Nem ez az első eset, hogy egy forgatáson használt fegyver halálos sérülést okoz. 1993-ban Bruce Lee fia, a szintén harcművész-filmsztár Brandon Lee forgatáson lelte halálát egy baleset miatt: vaktöltény helyett éles lövedékkel lőttek rá. A történtek a mai napig nem tisztázódtak. Bruce Lee lánya, Shannon Lee azóta Twitter-fiókot vezet testvére, Brandon nevében, melyen most a család reagált a legújabb tragédiára:

„Együttérzünk Halyna Hutchins családjával, Joel Souzával és mindazokkal, akik érintettek a szomorú balesetben. Soha senkinek nem szabadna kellékfegyver által meghalnia egy forgatáson. Pont.”

Dwayne Johnson színész nem sokkal a hír megjelenése után így kommentált:
„Nagyon sajnálom. Pihenj békében. A családnak sok erőt kívánok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Halyna Hutchins (@halynahutchins) által megosztott bejegyzés

Piers Morgan újságíró, televíziós műsorvezető
„Hogyan történhetett ez meg?”

Joe Manganiello színész
„Hihetetlen tehetség és nagyszerű ember. Nem tudom elhinni, hogy ez manapság megtörténhet.”

Patricia Arquette színésznő
„Mélyen együttérzek Halyna Hutchins családjával. Szívszorító veszteség.”

Elijah Wood színész
„Szörnyű és lesújtó hírek.”

James Gunn forgatókönyvíró
„Imádkozom, hogy ilyen soha többé ne történhessen. Szívből sajnálom azokat, akik a mai tragédiában érintettek voltak.”

Debra Messing színésznő
„Imádkozom az érintettek családjaikért.”

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még