logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A fellegekben jár Renée Zellweger új pasija

| Szerző: hirado.hu
Ant Anstead nem tud betelni a Bridget Jones sztárjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ant anstead (@ant_anstead) által megosztott bejegyzés

Június végén derült ki, hogy a népszerű műsorvezető, Ant Antstead és az 52 éves Oscar-díjas színésznő egy közös projektjük forgatásán egymásba habarodtak, de bimbózó románcukat a legnagyobb titokban akarták tartani, mígnem a szemfüles lesifotósok elcsípték és lebuktatták őket.

Zellweger és Anstead kapcsolatáról azután érkeztek a hírek, hogy a 42 éves férfi és előző felesége, Christina Haack válását hivatalosan is kimondta a bíróság, ami kifejezetten nagy port kavart az interneten, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogy van-e bármi köze Renée-nek a váláshoz.

Kapcsolatukat annak ellenére, hogy nyílt titok volt, egészen szeptemberig nem tették hivatalossá. Akkor Ant, a népszerű műsorvezető tette közzé az első fotójukat Instagramon, a leírásban pedig „párként” hivatkozott magukra.

A turbékoló gerlepárról süt a boldogság, ezt bizonyítja legújabb közös képük is, amit szintén Anstead rakott ki a közösségi média oldalára egy New Orleansban töltött hétvége után – írja a PageSix.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ant anstead (@ant_anstead) által megosztott bejegyzés

Van valami különleges ebben a történelmi városban. Az esti séták, az építészet, a sokszínű kultúra, az ételek, az emberek, az illatok és a hangok. De mindezt az a csodálatos nő teszi varázslatossá, akivel megoszthatom ezt a kalandot.

Egy szemtanú szerint a két híresség már egyáltalán nem titkolja szerelmét, ugyanis kézen fogva, csókolózva járták be a város utcáit, nem törődve a bámészkodó tekintetekkel.

A színésznő egyébként pont New Orleansban forgat egy minisorozatot, amihez döbbenetes átváltozáson kellett átesnie.

Zellweger Pam Huppot alakítja majd, akit 2019-ben ítéltek életfogytiglani börtönbüntetésre Louis Gumpenberger meggyilkolásáért. A nő azonban nem csak egy élet kioltásában sáros, a nyomozás során több halálesettel is összefüggésbe tudták hozni, Pam neve pedig minden amerikai médiumban megjelent, mivel áldozatait mind ravasz és manipulatív módszerekkel szedte rá a gyilkosság előtt.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még