×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Salma Hayek bombasztikus látványt nyújtott a mélyen dekoltált estélyijében

 

A színésznő ritkán látott lányával érkezett az Örökkévalók premierjére.

Lehet vitatkozni, hogy ki kapott nagyobb figyelmet a bemutatón, Salma tizennégy éves lánya Valentina, aki kiköpött mása édesapjának vagy maga a színésznő, akinek ruhája nem hagyott sokat a képzeletnek, annyira mélyen volt kivágva – írja a JustJared.

Hayek aranybéléses fekete estélyi ruhája egy Gucci darab, amit egy Tyler Ellis borítéktáskával és Nikos Koulis ékszerekkel dobott fel.

Az 55 éves, korát meghazudtoló színésznő, egyik főszereplője a november 4-én mozikba kerülő Eternals című mozinak, aminek premierjét a Dolby Színházban tartották Hollywoodban.

Salma korábban egy interjúban mesélte el, hogy ezt a szerepét soha nem fogja elfelejteni:

Erőt adott! És igazán meghatott! Pályafutásom elején azt mondták nekem, hogy ilyen velem sosem történik majd meg. Most azonban itt van egy mexikói származású színésznő... Nem csak a jelmez teszi, most jogot kaptunk arra, hogy mi is szuperhősök legyünk

– fejtette ki a színésznő, aki sosem gondolta volna, hogy alacsony termete miatt a filmes szakmában egyszer belőle is lehet szuperhős, azt pedig pláne nem, hogy 55 évesen alakíthatja egy Marvel-hős, Ajax karakterét.

Hayek azt is elárulta, hogy a koronavírus-járvány különösen megnehezítette a forgatásokat, ugyanis ő is átesett a betegségen, de nem tartozott a szerencsések közé, akik tünetmentesen át tudták vészelni.

A színésznő hét héten át harcolt a fertőzéssel szemben, ami olyannyira megviselte szervezetét, hogy a mai napig nem sikerült visszanyernie a betegség előtti energiáit.

Az orvosom könyörgött nekem, hogy menjek be a kórházba, mert ennyire rossz volt az állapotom. Erre csak annyit mondtam, hogy köszönöm, de nem. Inkább itthon halok meg.

A filmcsillag azóta felépült, és bár hónapok teltek el, még mindig nem érzi száz százalékosnak önmagát.