×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Gal Gadot kitálalt az őt inzultáló rendezőről

 

A színésznőt Az Igazság ligája direktorja fenyegette meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés

Idén márciusban mutatták be Zack Snyder: Az Igazság Ligája négyórás rendezői változatát, miután a 2017-es mozi direktorálását magánügyi problémák miatt le kellett mondania. Így esett, hogy a Bosszúállók rendezőjét, Joss Whedont kérték fel a DC-film koordinálására. A kész alkotás jócskán hagyott kivetni valót maga után, mind a szakértők, mind pedig a rajongók véleménye szerint, ezért a gyártó, a Warner Bros. engedélyezte Snyder részére, hogy leforgassa az eredeti elképzelését a szuperhős-moziról.

Mint utólag kiderült, nem csak a nézők sérelmezték a négy évvel ezelőtti filmet, hanem maguk a főszereplők is. Whedon állítólag minősíthetetlenül viselkedett a stábtagokkal a felvételek alatt.
A Cyborgot alakító Ray Fisher egy Twitter posztban fogalmazta meg, miszerint a rendező szándékosan nem hagyott teret a karakterének, mondván nem akarja, hogy "egy dühös fekete férfi" kerüljön az alkotása középpontjába.

De nemcsak Fishernek akadt problémája a direktorral, a Wonder Womant alakító Gal Gadotot például azzal fenyegette meg, hogy tönkre teszi karrierjét, miután a színésznő kényelmetlennek érezte a szövegkönyv bizonyos mondatait, amit a karakterének kellett volna elmondania.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gal Gadot (@gal_gadot) által megosztott bejegyzés

Teljesen lesokkolt az, ahogyan velem beszélt. Szédültem, nem tudtam elhinni, hogy ilyeneket mond nekem, mert ha velem képes ezt megtenni, akkor nyilván másokkal is. Sokszor eltűnődtem, ha férfi lennék, akkor is megfenyegetne?

– nyilatkozta Gadot az Elle magazinnak.

A színésznő természetesen jelezte a Warner Bros.-nak a problémáit, akik időben orvosolták is azokat, de Whedon hivatalosan soha nem adott ki nyilatkozatot a vádakkal kapcsolatban, és nem válaszolt a The Post korábbi megkereséseire sem.

Joss nem először találja szembe magát hasonló rágalmakkal. Korábban a Buffy, a vámpírok réme három színésznője, Charisma Carpenter, Eliza Dushku és Michelle Trachtenberg is panaszt tett a rendező elfogadhatatlan és becsmérlő viselkedése miatt.