×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A koronavírus ismét betett a Marvel-filmeknek

 

Elhalasztja számos magas nézettséget hozó filmje, köztük az Indiana Jones-sorozat ötödik részének a bemutatóját a Walt Disney.

A vállalat hétfőn jelentette be, hogy az Indiana Jones ötödik részének bemutatóját – Harrison Ford főszereplésével, James Mangold rendezésében – egy évvel későbbre, 2022. májusáról 2023. júniusára halasztják.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film 2022. júliusa helyett novemberben kerül a mozikba. Mindkét film forgatása még mindig tart.

Szintén hónapokat csúszik a Doktor Strange az Őrület Multiverzumában, valamint a Thor: Love and Thunder című szuperhősfilmek bemutatása, előbbit 2022. március 25-ről május 6-ra helyezték át, utóbbit 2022. május 6-ról július 8-ra.

A Marvel stúdió másik szuperhősfilmje, az Ant-Man and the Wasp: Quantumania majd csak 2023. júliusában kerülhet a mozikba.

A koronavírus-világjárvány miatt a hollywoodi stúdiók többször kénytelenek voltak elhalasztani népszerű filmjeik bemutatóját, amelyeket a mozik működtetői nagyon várnak abban a reményben, hogy sikerül visszacsalogatni a közönséget a filmvásznak elé a hosszú hónapok kényszerbezárásai miatt.