logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nincsenek szavak: Gordon Ramsay és felesége elvesztett gyermekükre emlékeztek

| Szerző: hirado.hu
Tana Ramsay, a sztárszakács felesége szívszorító sorokkal gondolt néhai fiára.

View this post on Instagram

Tana Ramsay (@tanaramsay) által megosztott bejegyzés

Egy édesanya életében nincs nagyobb fájdalom, mint elveszíteni az egyik gyermekét. Ez történt Gordon Ramsay 47 éves feleségével is, még 2016-ban – írja a Hello magazin. Tana egy megható posztban emlékezett meg fiáról a közösségi médiában:

Ha minden úgy alakult volna, ahogy reméltük, akkor tegnap, október 14-én lett volna a kisfiunk Rocky 5. születésnapja. Erre egy szülő sem tud felkészülni, nincs nap, amikor ne gondolnánk rá. De örökké hálásak leszünk a családunkért és mindig emlékezni fogunk a mi meg nem született angyalbabánkra.

Tana korábban a Loose Woman című műsorban elárulta, hogy Gordon nélkül nem tudott volna megbirkózni a veszteséggel.

A sztárpárnak öt közös gyermeke született, a 23 éves Megan, a 21 éves ikrek, Jack és Holly, a 19 éves Matilda és a 2 éves Oscar.

Gordon hatalmas vagyona ellenére, egyáltalán nem tervezi, hogy pénzt hagyjon a csemetéire. Szülői kötelességének érzi, hogy az életre nevelje a gyerekeit és ez azt jelenti, hogy az a bizonyos pénzcsap egy napon el fog záródni:

Ami az örökségemet illeti, biztosan nem ők kapják, és ezt egyáltalán nem rossz szándékból teszem, hanem azért, hogy ne rontsam el őket. Én hálás vagyok minden dollárért, amiért megdolgoztam, és azt szeretném, hogy ők is tiszteljék a munkát és az azzal keresett pénzt.

Gordon Ramsay megannyi hírességet lakatott már jól, de köztük is leginkább Diana hercegnének elkészített és felszolgált ételkülönlegességére a legbüszkébb, amit bevallottan azóta sem múlt felül. Gordon a 90-es években a chelsea-i Aubergine étterem séfje volt, itt volt alkalma találkozni a Szívek hercegnőjével. A menün előételként póréhagyma terrin szerepelt, a főétel pedig roston sült tengeri sügér volt.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még