logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nehéz eldönteni, hogy Emma Watson menyasszonynak vagy vőlegénynek öltözött-e?

| Szerző: hirado.hu
A Harry Potter-filmek egykori sztárja lenyűgözően festett a hétvégén tartott díjátadón.
Fotó: MTI/EPA

Vasárnap tartották meg az első Earthshot névre keresztelt klímavédelmi díjátadót, ami azokat hivatott kitüntetni, akik ötleteikkel nagyban hozzájárultak a Föld életben tartásához.

A rendezvényen olyan hírességek jelentek meg, mint Cambridge hercegi párja, Sir David Attenborough, Ed Sheeran, a Coldplay együttes és a műsort vezető Emma Thompson is.

Vilmos herceg és Katalin ezúttal is kitett magáért, de Emma Watson is ringbe szállt a királyiakkal, a dobogón pedig kénytelenek hárman osztozni, ugyanis szinte lehetetlen eldönteni, melyikük volt az este legjobban öltözött híressége.

Emma első ránézésre egy extravagáns esküvői ruhát viselt, melyről hátulról fotózva kiderült, hogy valójában egy különleges szabású felső, amihez a színésznő egy bő szárú trapéz nadrágot választott, így aztán első ránézésre valóban nehéz eldönteni, hogy Emma menyasszonynak vagy éppen vőlegénynek öltözött – írja a Vogue magazin.

A ruhaköltemény megálmodója a divattervező Harris Reed, akinek az idei Met-gála egyik leglátványosabb darabját köszönhetjük, amit nem más, mint az egykori modell Iman, David Bowie özvegye viselt.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még