logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

John Travolta megemlékezett rákban elhunyt feleségéről – Kelly 59 éves lenne

| Szerző: hirado.hu
A Grease sztárja évek óta együtt él a gyásszal, miután két éve feleségét, 2009-ben pedig fiát is elvesztette.

View this post on Instagram

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés

Szerdán ünnepelte volna 59. születésnapját Kelly Preston, aki két évvel ezelőtt vesztette el a harcot a mellrákkal szemben.

Férje John Travolta egy 2018-ban a cannes-i filmfesztiválon készült képpel emlékezett meg néhai feleségéről:

Boldog születésnapot Kelly. Hiányzol nekünk és nagyon szeretünk.

John idén tavasszal a spanyol Esquire magazinnak nyilatkozott a gyászáról. Akkor azt mondta, hogy ez szerinte mindenki számára egy igen személyes élmény, mely úton egyedül kell átverekednie magát az embernek, mert csak ez vezet a gyógyulás felé. Szerinte a legnagyobb segítség az egy gyászoló számára, ha szerettei vagy ismerősei egyszerűen csak hagyják, hogy megélje a fájdalmat, és nem erőltetik rá saját korábbi tapasztalatukat.

A színész számára sokáig az jelentette a legnagyobb nehézséget szerelme halála után, hogy más emberek szomorúsága ne uralkodjon el rajta is. Bevallása szerint ugyanis hajlamos volt átvenni a negatív rezgéseket, és ismét elmerülni saját gyászában.

Travolta és Preston az 1989-es Zűrös páros forgatásán találkozott, majd a színész 1990-ben a svájci Palace Hotelben, szilveszterkor megkérte Kelly kezét. A pár a következő szeptemberben házasodott össze, ekkor Kelly már várandós volt első közös gyermekükkel Jettel. Házasságukból született még egy lányuk, Ella, aki most 22, és egy másik fiú, Benjamin, aki pedig 11 éves.

John apaként már átélte élete legnagyobb tragédiáját

Jett Travolta idén áprilisban lett volna 30 éves, de ezt sosem érhette meg, a filmcsillag fia ugyanis életét vesztette epilepsziás rohama következtében. A színész és felesége a poklok poklát járta meg, amikor 2009-ben a bahamai nyaralásukon, az akkor 16 éves fiú beverte a fejét a fürdőkádba, majd elmerült. A mentők kórházba vitték a tinit, de az orvosok már nem tudták megmenteni. Jett autista volt, a kórt a sztár szcientológia vallása azonban nem tekintette betegségként, így sokáig a családot vádolták a gyermek haláláért.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még