×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Robin Williams lánya kiborult: Kérlek, álljatok le ezzel!

 

Zelda Williams is látta az apja által ihletett improvizációs videót, a rajongók azonban azóta is százszámra bombázzák a felvétellel.

Robin Williams lánya egy napig bírta néhai apja, Robin Williams rajongóinak rohamát, akik azóta, hogy megjelent Jamie Costa improvizációs jelenete a színészről, egyfolytában küldözgetik neki a videót.

Zelda Williams jobbnak látta, ha közösségi oldalán ad hangot nemtetszésének:

Srácok, csak azért mondom ezt, mert szerintem amíg nem jelzem, hogy láttam, ez nem fog befejeződni. Kérlek titeket, ne küldözgessétek nekem a tesztfelvételt. Láttam. Jamie fantasztikus, és ez nem ellene szól. De megszórni engem egy olyan felvétellel, ami a néhai édesapám egyik legszomorúbb napját mutatja be, az bizarr.

Utal arra a színész 32 éves lánya, hogy Costa azokat a perceket vitte filmre, amikor Robin Williams megtudja, hogy előző este utoljára nevetett együtt barátjával, a túladagolásban meghalt John Belushival.

A színész, aki egyébként is arról híres, hogy remekül utánozza Robint, kedden tette közzé YouTube-csatornáján ROBIN Test Footage Scen címmel azt az ötperces kisfilmet, mely miatt most sokan felvetették, hogy Jamie főszereplésével készülhetne egy Robin Williamsről szóló önéletrajzi film.

A klipet Jake Lewis rendezte, a jelenetben szereplő Costa Williamst alakítja, mégpedig az 1982-es Egy úr az űrből című sikersorozat forgatásán, míg a széria női főszereplőjét, Pam Dawbert, Sarah Murphree játssza.

A néhány perces jelenetben hirtelen megelevenedik Williams életének egyik legmeghatározóbb pillanata, mely vészcsengőként szólt anno Robin Williams fülében, és mely miatt közel húsz évre hátat fordított a kábítószereknek és az alkoholnak. Ez a kijózanító ébresztő pedig barátja, John Belushi halálának híre volt.

Belushi 1982. március 5-én halt meg drogtúladagolásban a Los Angeles-i Chateau Marmont hotelben, csupán 33 éves volt. Az előző este pedig Robin Williamsszel együtt bódultak el a kábítószertől.