×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Most bárki beköltözhet a híres boszorkány egykori otthonába

 

Piacra dobták a Sabrina a tiniboszorkány című sorozatból ismert viktoriánus házat.

Nincs rajongó, aki ne lakna szívesen egy olyan ingatlanban, aminek a falait átjárja a varázslat. A mágikus otthonnak azonban az árát is megkérik, 1,95 millió dollárért, vagyis több mint félmilliárd forintért árulják a halandó tulajdonosai.

Az 1905-ben épült, viktoriánus stílusú ház 450 négyzetméteren terül el, ehhez jön még hozzá a 185 négyzetméteres kétszintes hátsóépület. A jellegzetes épületet egy tornác futja körbe, három teljesen befejezett emelettel rendelkezik és egy félig elkészült padlással.

Arra az esetre, ha nem feltétlenül vásárlásban gondolkodik valaki, lehetőség van a ház bérlésére is, havi hárommillió forint összeg ellenében.

A ház grandiózus homlokzata a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb fiktív szitkom sorozatának adott otthont Melissa Joan Hart, Beth Broderick és Caroline Rhea főszereplésével a Massachusetts állambeli Westbridge nevű kitalált bostoni külvárosban. Legjobb barátja a Salem névre hallgató fekete beszélő macska lesz, akivel epizódonként újabb különös kalandban találja magát.

Az épület eredetileg ügyvédi irodaként funkcionált, amikor a Sabrina egyik stábtagja a környéken sétált és úgy gondolta, tökéletes lenne a helyszín a készülő sorozathoz. Később a készítőknek is megmutatta a grandiózus házat, akik azonnal beleszerettek és engedélyt kértek Scott Beskin tulajdonostól a forgatáshoz.

Természetesen beleegyeztem, hiszen nagyon hízelgő, hogy másoknak is annyira tetszik a viktoriánus házam, mint nekem

– emlékezett vissza Beskin a NY Postnak.

A sorozatot végül 2003-ban befejezték, de számos filmnek adott inspirációt Sabrina története. Legutóbb 2018-ban, Sabrina hátborzongató kalandjai címmel álmodták újra a szériát, aminek idén mutatták be az utolsó, negyedik évadát.