logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hamburgert adott a hajléktalannak, de a választ nem tette zsebre

| Szerző: hirado.hu
A torontói férfi csak jót akart tenni, mégis megsértették. Történetét Tik Tok-oldalán osztotta meg, amely azóta vírusként terjed a népszerű platformon, mára 2,6 millióan látták a történetét.

Az influenszer, Stuart Jeffery gyorséttermi ételt vásárolt egy hajléktalan férfinak – csakhogy a férfi azt tanácsolta neki, hogy a jövőben étkezzen egészségesebben – olvasható a New York Post oldalán.

„Ez annyira szörnyű” – nevet fel kínjában az influenszer, majd a folytatásban elmeséli, hogy elment a McDonald’sba kávét venni, ahol egy hajléktalan ember ült kint az utcán. A férfi aprót kért tőle, ami épp nem volt nála, ezért felajánlotta, hogy vesz neki ételt. „Persze, szívesen elfogadok egy kávét két tejszínnel és egy Big Mac-et” – válaszolta a felajánlásra a hajléktalan férfi.

Jeffery megvette az ételt, átadta, majd szép napot kívánva indult volna útjára, amikor a hajléktalan férfi hozzátette: „egy jó tanács a jövőre nézve: én kerülném a McDonald’sot”.

A videóban Jeffery azzal zárja gondolatait, hogy ő csak jót cselekedett, amire megszégyenítés volt a válasz.

@janikon_No, I can’t re-record this, I’m laughing too hard ##fyp♬ original sound – Stu (he/him)

A futótűzként terjedő történet a többi felhasználót is hasonló tapasztalatok megosztására ösztönözte, a videó kommentszekciójában rengetegen osztották meg negatív élményeiket.

„Egyszer egy kereszteződésben adtam pénzt egy hajléktalannak, mire ő azt válaszolta, hogy takarítsam ki a kocsimat” – írta egy kommentelő. Egy másik felhasználónak is volt hasonló élménye, méghozzá nyolc hónapos terhesen: „miután odaadtam neki az ételt és továbbindultam, utánam szólt: hé, hölgyem, úgy jársz, mint egy ló” – kommentelte a hölgy.

Az arcpirító videót eddig 2,6 millióan látták a torontói Stuart Jeffery oldalán, amely azóta is futótűzként terjed, és ösztönöz sokakat, hogy megosszák hasonló, negatív élményeiket.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még