logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gabby Petitót elhamvasztják – a család végre méltó búcsút vehet

| Szerző: hirado.hu
A halottkém több hét után végre kiadja a tragikus körülmények között elhunyt influenszer holttestét, miután befejeződött a boncolás.

A wyomingi halottkém a több hétnyi vizsgálat után kiadja a 22 évesen elhunyt Gabby Petito holtesttét a helyi temetkezési szolgálatnak hamvasztásra – írja cikkében az Independent. A meggyilkolt influenszer édesapja a hírek szerint hazaviszi lánya hamvait a New York-i Long Islandre.

Teton County halottkémje, Dr. Brent Blue kedden hozta nyilvánosságra a boncolás eredményét, miszerint a fiatal lányt megfojtották, valamint hogy három-négy héttel azelőtt halt meg, hogy a rendőrség rátalált a testére szeptember 19-én.

A halottkém további részleteket nem árult el a nyilvánosságnak.

Gabby édesapja a lap szerint szerdán már Wyomingba utazott, hogy az azóta elhamvasztott lánya urnáját hazavigye. Gabbyt szeptember 26-án már elbúcsúztatták a szülei. A Blue Pointban tartott szertatáson a család üres urnától kellett búcsút vegyen, akkor ugyanis a hatóságok még nem adhatta ki Gabbyt a szüleinek. A temetésen százak rótták le tiszteletüket, sőt a helyi sürgősségi szolgálat egysége is díszegyenruhában vonult fel a szertartáson.

A család a búcsúztatón jelentette be, hogy életre hívták a Gabby Petito alapítványt, melynek célja, hogy az eltűnt gyerekek visszakerülhessenek a családjaikhoz.

Szerdán közben befejeződött a teljes Carlton rezervátum átfésülése, de nem találták nyomát Petito feltételezhetően szökésben lévő vőlegényének, Brian Laundrie-nak, akit gyilkossággal is meggyanúsíthatnak a halottkém által talált DNS-minták alapján.

A nyomozásban segítségére van az FBI-nak Laudrie apja is, aki fia gyakorta bejárt ösvényeit mutatta be a hatóságoknak. A nyomozók most azt nyilatkozták a Fox Newsnak, hogy ötven százalék esélyét látják annak, hogy Brian Laundrie még életben van.

Briant szeptember 14-én, kedden látták utoljára a szülei, amikor hátizsákjával kocsiba ült és a közeli 25 ezer hektáros mocsaras természetvédelmi területhez hajtott, pár nappal azután, hogy párja, Petito nélkül tért haza körútjukról.

A Gabby Petito-ügy legfrissebb részleteiről az alábbi cikkünkben olvashat.

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még