logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Több vasat tart a tűzben? Angelina Jolie exférjével randevúzott

| Szerző: hirado.hu
A színésznőt Johnny Lee Miller társaságában csípték el.
Angelina Jolie. (Fotó: MTI/EPA)

Angie-t Brad Pittel való válása óta nem lehetett hírbe hozni senkivel, ugyanis vagy okosan kijátszotta a sajtót, vagy tényleg kerülte félresikerült házassága után a férfitársaságot.

Egy biztos, a színésznő az elmúlt időben többször is látogatást tett exférjénél, akivel a válás ellenére sem romlott meg a kapcsolatuk. Legutóbb egy közös ebédet költöttek el Beverly Hillsben, majd együtt távoztak az étteremből Johnny Lee Miller autójával – írja a JustJared.

A lapok egyelőre csak találgatnak, de a legvalószínűbb, hogy a színésznőnek most jól jön egy régi jó barát erős válla, amin kisírhatja magát, megviselték ugyanis az elmúlt hónapok történései.

Angelina és Johnny az 1995-ös Adatrablók forgatásán ismerték meg egymás, egy évvel később pedig már ki is mondták az igent. Angelina esküvői szettje évekre adott pletykálnivalót, mivel egy latex nadrágban és egy fehér pólóban fogadott hűséget, melyre a saját vérével írta rá Johnny nevét. A pár 1997-ben szakított, két évvel később pedig a válásukat is kimondták.

Azonban nem az exférj az egyetlen, akivel Angie találkozgatni kezdett, az utóbbi időben a nála tizenöt évvel fiatalabb The Weeknd társaságában fotózták le többször is.

A paparazzók először július elején szúrták ki a két hírességet a celebek által igencsak kedvelt Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremben, majd pár héttel később egy exkluzív koncerten vettek részt közösen.

A rajongók kezdetben letudták egyszerű munkamegbeszélésnek a két sztár találkáit, ugyanis Jolie újabban a kamera másik oldalán, rendezőként jeleskedik, és köztudott, hogy a kanadai énekes a színpad mellett a filmes világban is szívesen kipróbálná magát, de a harmadik randevújuk után, többekben felütötte a fejét a kétség.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még