×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Évforduló: egyéves társát ünnepelte Jennifer Aniston

 

A színésznő szívét egy évvel ezelőtt rabolták el.

Talán az egyik legnagyobb kérdés a Jóbarátok sztárjának életét érintően, hogy-hogy szingli még? Nos, a válasz, hogy a szívét már rég elfoglalta három négylábú kedvence, akik közül Lord Chesterfield pont egy évvel ezelőtt érkezett meg hozzá – írja a People.

A menhelyről örökbefogadott kutyus hatalmasat nőtt, egy évvel ezelőtt még csak egy zsemleszínű szőrgombóc volt, most pedig már testvéreit, Clyde-ot, a schnauzer keveréket és Sophie-t a pitbullt is lekörözte méretével.

Jen az egyéves évfordulóról Instagramon emlékezett meg egy csokor Lord Chesterfieldről készült fotóval, amik közül az utolsón egy tündéri szülinapos sapkát is visel.

Egy éve az én szeretetreméltó, ölelgetnivaló, levegőbe ugató és már nem is olyan kicsi Lord Chesterfieldemmel.

Bár a színésznő boldogabb nem is lehetne, egy nemrég készült interjúban bevallotta, hogy készen áll a pártalálásra. Mint mondta, 20 éves kora óta egy párt alkotott valakivel és jó isvolt egyedül lenni egy darabig, amiből mostanra megártott a sok.

És, hogy mi az, ami megfogja Jent egy férfiban? Elmondása szerint az első csók sorsdöntő, ahogy az is, hogy mennyire könnyed a beszélgetés a másikkal.
A színésznő azt is elárulta, hogy nem szakmabeli társat keres, sőt, sokkal jobban szeretné, ha végre egy átlagember mellett találná meg a boldogságot.

Bár hetekig pletykálták, hogy a Reunion epizód után Jen és sorozatbeli szerelme, David Schwimmer a valóságban is egy párt alkotnak, az igazság sajnos nem fedi a valóságot. Aniston határozottan bizarrnak nevezte a feltételezést, és a témával kapcsolatban magánéleti státuszáról a következőket mondta:

Senki fontos nem került a radaromra, de itt lenne már az ideje. Azt hiszem, készen állok, hogy megosszam valakivel az életem.

Aniston 2015 és 2017 között a színész Justin Theroux, míg 2000 és 2005 között a szintén filmsztár, Brad Pitt felesége volt.