×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Tizenkilenc évad után, otthagyja az NCIS-t Mark Harmon

 

A 2003 óta futó sorozat főszereplője, Gibbs különleges ügynök kiszáll a forgatásokból.

Már korábban felröppentek a pletykák, miszerint a 70 éves színész kész otthagyni a sorozatot, de most már biztosak a hírek, Harmon elbúcsúzott az NCIS-től - írja cikkében a JustJared.

A távozásra a CBS tizenkilenc éve futó szériájának legutóbbi epizódjában derült fény, miután karaktere, Leroy Jethro Gibbs úgy döntött, hogy elhagyja az ügynökséget.

A megható rész végén a Mark által alakított Gibbs megköszönte a sokéves közös munkát és elbúcsúzott színésztársaitól.

Mint executive producer és barát, Mark továbbra is szerves része marad a sorozatnak. Mindig is fontos volt nekünk, hogy hűek maradjunk a karaktereinkhez, Gibbs pedig már megérdemli a pihenést

– írta nyilatkozatában Steven Binder, az NCIS egyik forgatókönyvírója.

Harmonnak nem lehetett oka panaszra már ami a fizetést illeti, ugyanis epizódonként 525 ezer dollárt, vagyis körülbelül 143 millió forintot tehetett zsebre. A színész nagyjából százmillió dolláros vagyont halmozott fel karrierje során.

Három évvel ezelőtt egy másik főszereplő, az Abbyt alakító Pauley Perrette is otthagyta a stábot. A színésznő tizenöt évadon át játszotta a sorozat törvényszéki szakértőjét, de egy zaklatási ügy miatt jobbnak látta tovább állni.

Most már tudom, milyen érzés. Mert ezúttal rólam volt szó! Legyen az iskola vagy munkahely, ez félelmetes, nem lehet rá felkészülni. Így eljöttem. Semmi nem ér többet a biztonságotoknál! Ne féljetek elmondani valakinek!

– fogalmazott Perrette a távozását megmagyarázó posztban.

Az továbbra sem tisztázott, hogy közeli kolléga, vagy a produkcióban dolgozó egyéb munkatárs inzultálta Pauley-t, de a CBS csatorna is megerősítette, hogy a színésznő megkereste őket aggodalmaival, amit kivizsgáltak és próbáltak közösen orvosolni.