logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Owen Wilsont hidegen hagyja hároméves kislánya, aki a megszólalásig hasonlít rá

| Szerző: hirado.hu
Hiába igazolta az apasági teszt, hogy a kis Lyla az ő gyermeke, Owen nem kíváncsi rá.

Három évvel ezelőtt ismét apuka lett Owen Wilson amerikai színész, akinek Varunie Vongsviratestől született egy kislánya. Az anyuka elmondása szerint ő és Wilson öt éven át randevúztak, kapcsolatuk gyümölcsével viszont nem szeretne kapcsolatot a sztár. Ezzel kapcsolatosan pedig a Daily Mail információi szerint nem változott az Ünneprontók ünnepe sztárjának véleménye, Owen a mai napig nem látta Lyla nevű kislányát, aki a napokban ünnepelte harmadik születésnapját.

Még sosem találkozott Lylával, sajnos. Anyagilag támogatja, de ez sosem erről szólt. Lylának szüksége van az apjára! Elég vicces, ahogyan Owen folyton megkapja ezeket az apaszerepeket, új filmjében is szülőt játszik, a saját lányával pedig mindeközben még sosem találkozott

-nyilatkozta az anya a lapnak.

Wilson a gyerek felügyeletét teljes mértékben az exére bízta, akivel szintén nem tartja a kapcsolatot, bár az első hetektől tisztában volt a terhesség tényével.

A színész később apasági tesztet csináltatott, mely igazolta az anya állítását, miszerint övé a gyermek, aki egyébként a legfrissebb fotók szerint is tagadhatatlanul hasonlít híres apukájára.

A színésznek egyébként van már két csemetéje, 40 éves volt, mikor Robert Ford névre keresztelt fia megszületett akkori barátnőjétől, Jade Duelltől, öt évvel később pedig személyi edzője, Caroline Lindquist hozta világra második fiát, Finnt.

Wilson legutóbb megdöbbentő vallomásával került a címlapokra, az Esquire magazinnak mesélte el, hogy életét gyakran kísérte mély depresszió, mely 2007-ben odáig fajult, hogy öngyilkosságot kísérelt meg. Mint mondta, az életet egyszerűen elviselhetetlennek élte meg. Akkor testvérei segítettek neki, bátyja Andrew hozzá is költözött, hogy Owen ne legyen egyedül. Hosszú út vezetett a felépüléséig, és bár mély nyomott hagyott benne az az időszak, nem hagyja, hogy ez határozza meg az életét.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még