logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megmutatta férjét a hármas ikreket váró Rúzsa Magdi

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő ritkán látott párjával fotózkodott.

 

View this post on Instagram

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Az ország egyik legtehetségesebb zenésze egy hónapja árulta el, hogy párjával, Vilmossal szülői örömök elé néznek. A 35 éves énekesnő három gyermeket hord a szíve alatt, amit a közösségi médián keresztül jelentett be egy csodás kismamafotóval.

Magdi a gólyahír bejelentése óta több képet is megosztott kerekedő pocakjáról, és most kivételesen férjével is készítettek néhány közös fotót a hétvégi esztergomi kiruccanásukon.

Az énekesnő korábban már elárulta, hogy családjában gyakori, hogy a gyerekek párban jönnek, így titkon Vilmossal is reménykedtek, hogy ikreik lesznek, arra azonban egyikőjük sem számított, hogy egyszerre három babával bővül majd a családjuk.

Most semmi más nem érdekel, csak hogy megéljem ezt a csodát. Azt, hogy a testemben négy érző, szerető szív dobog.

Magdi hozzátette, hogy férjével már nagyon várják, hogy találkozhassanak a „kis Mókusokkal”, és felkészültek arra is, hogy komplikáltabb lesz a terhesség a megszokottnál.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Meteorit csapodótt egy kanadai nő ágyába
Egy meteorit csapódott be egy brit-kolumbiai nő lakásába, amely pár centire landolt fejétől. Ennek egymillió az egyhez volt az esélye – írta a Daily Star című brit lap.
Bulvár

Ajánljuk még