logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rendőrségi nyomozás: lányát védte az utcai támadótól Woody Harrelson

| Szerző: hirado.hu
A Zsákolj, ha tudsz és a Zombieland sztárja egy túlbuzgó „rajongót” ütött le Washington utcáin.

A PageSix által megszerzett rendőrségi dokumentumokban azt írják, a hollywoodi színész értesítette a hatóságokat szerdán, helyi idő szerint 23:03-kor, miszerint rájuk támadt egy ittasnak tűnő férfi a híres washingtoni Watergate Hotel előtt.

A jelentés azt írta, a 60 éves színészt és lányát a hotelből kilépve egy idegen férfi kezdte fotózni, s bár Harrelson felszólította rá, hogy hagyja abba, amit csinál és törölje a képeket – az ittas „rajongó” ehelyett inkább rávetette magát a hírességre.

Woody önvédelemből torkon ütötte a támadót, majd értesítette a rendőrséget, akik a kiérkezéskor kihallgatták a férfit, de a színész egyelőre még nem emelt vádat ellene, így nevét nem hozhatja nyilvánosságra a hatóság.

Harrelson három lány – a 15 éves Makani, a 25 éves Zoe és a 28 éves Deni – édesapja, akiket feleségével, Laura Louie-val közösen nevelnek. Az nem tisztázott, hogy a színész melyik gyermeke volt jelen az incidenskor.

A Szemfényvesztők sztárja jelenleg Washingtonban, az HBO számára készülő minisorozaton dolgozik, ami a Watergate-botrányt dolgozza fel. Az ötrészes limitált szériának, ami a The White House Plumbers címet viseli, le kellett állítani a forgatását, egy a felvételen kirobbant vita miatt.

Woody legújabb filmjében, ami október 14-én debütál a hazai mozikban, a Marvel-karakter Venom ellenségét alakítja majd. Ő játssza a pszichopata sorozatgyilkos, Cletus Kasady-t, a Vérontót. A Venom 2. – Vérontóban az utánozhatatlan Tom Hardy mellett visszatér Michelle Williams is, valamint új arcként tűnik fel Naomi Harris, aki szintén birtokol némi szupererőt, hisz ő az őrült Cletus még őrültebb kedvese.

Érdekes lehet számodra:

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még