logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egykor ő volt a világ legszebb kislánya, ma a lábai előtt hever a világ

| Szerző: hirado.
Bájos kislányból, gyönyörű nővé érett Thylane Blondeau.

View this post on Instagram

Thylane 🦋 (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés

Thylane Blondeau négyévesen keltette fel a divatvilág figyelmét, amikor Jean Paul Gaultier kifutóján tűnt fel, majd két évvel később már a Vogue Enfantsban jelentek meg róla divatfotók, 10 évesen pedig a Vogue Parisban, mely igen nagy sajtóvisszhangot kapott, a túl kihívó pózok és ruhadarabok miatt.

A ma már 20 éves Thylane, aki a magyar szupermodellre, Palvin Barbira is hasonlít, nem nagy meglepetésre a modellszakmában vetette meg a lábát, és olyan nagy márkák kapkodnak utána, mint a Dolce & Gabbana és a L’Oréal.


Thylane Blondeau (Fotó: Getty Images/Dominique Charriau / Contributor)

A fiatal szépség a párizsi divathéten is feltűnt, mégpedig az Etam fehérnemű márka kifutóján mutatta meg a cég legújabb kollekcióját. A védjegyének számító szőke tincsei, melyek nagy hullámokban omlanak a vállára, ezúttal is kiengedve keretezték bájos arcát, míg a fekete top és a különleges díszítéssel ellátott alsóban megmutathatta kifejezetten tónusos lábait.

Thylane-t egyébként a IMG ügynökség képviseli, csak úgy, mint Gigi Hadidot és Bella Hadidot, vagy Cindy Crawford lányát, Kaia Gerbert -írja a news.com.au.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még